Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

1 Kasım 2022 Salı reyting sonuçları belirtildi! Yürek Çıkmazı’ndan beklenmedik sonuç!

Beykozlu

New member
Her gün bundan evvelki güne ilişkin Total, AB ve ABC sıralaması muhakkak olurken dünün reyting sonuçları merakla bekleniyordu.

1 Kasım 2022 Salı günü yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları aşikâr oldu.

Dün akşam, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yürek Çıkmazı, Üç Kız Kardeş dizileri ekranlardaki yerini aldı. kuvvetli üretimlerin reyting savaşı bitmiş oldu.

Dizi ve programları izlemeyi seven vatandaşlar, dün akşamın reyting sonuçlarını merak ediyor.

Peki dün akşam en epey izlenen dizi ve programlar hangileri? İşte 1 Kasım 2022 Salı reyting sonuçları…

1 Kasım 2022 Salı reyting neticeleri

Total’de birinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam, ikinci sırada Üç Kız Kardeş, üçüncü sırada Esra Erol’da yer aldı.

AB’de ise birinci sırada Üç Kız Kardeş, ikinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam, üçüncü sırada Selçuk Doruklu ile FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC1 izleyici Kümesinde ise birinci sırada Üç Kız Kardeş, ikinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam, üçüncü sırada Selçuk Zirveli ile FOX Ana Haber yer aldı.