Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

15 Nisan 2022 Cuma reyting sonuçları

Beykozlu

New member
Dün akşam yayınlanan dizi, sinema, yarış ve haber programlarının reyting sonuçları izleyiciler tarafınca merak ediliyor.

15 Nisan 2022 Cuma akşamı ATV’de Yalnız Kurt, Kanal D’de Art Sokaklar, Star TV’de Yazgımın Oyunu, Fox TV’de Aşk Mantık İntikam, TRT 1’de Kara Tahta, Show TV’de Aziz ve TV8’de Survivor All Star üretimleri yayınlandı.

Günlük olarak yayınlanan dizi, sinema, müsabaka ve haber programlarının izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting neticelerina bakılırsa sıralanıyor.

Pekala, 15 Nisan 2022 Cuma reyting sıralamasına nazaran en epeyce ne izlendi? Hangi dizi ve müsabaka programları birbiriyle kapıştı? İşte dünün reyting sonuçları…

15 NİSAN 2022 CUMA REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

15 Nisan 2022 Cuma günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belirli oldu. Total izleyici kümesinde birinciliği Survivor All Star, ikinciliği Art Sokaklar, üçüncülüğü Selçuk Zirveli ile FOX Ana Haber aldı. AB Kümesinde ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Selçuk Doruklu ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Kasaba Hekimi yer aldı. 20+ABC 1 Kümesinde ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Selçuk Zirveli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Kasaba Hekimi yer aldı.
 
Üst