Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

50 yaşındaki Defne Samyeli dar korseli, küçüklü pozuyla büyüledi! “bu biçimde 50 yaş mı olur?”

Beykozlu

New member
50 yaşında olduğu bilinen sanatçı Defne Samyeli, müzikleriyle ve toplumsal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulmayı sürdürüyor. 1995 ve 2011 yılları içinde Eren Talu ile evli kaldığı bilinen Samyeli, geçtiğimiz yıllarde Cem Yılmaz’la yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Ayrıyeten ünlü ismin, İstanbul’da amiral bir babanın ve otelcilik eğitimi almış bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldiği biliniyor.

50 yaşındaki Defne Samyeli dar korseli pozuyla olay oldu!

1972 yılında dünyaya geldiği bilinen ve 1991 yılında katıldığı hoşluk yarışında üçüncü olan Samyeli, 1999 yılından itibaren üç sene Kanal D Ana Haber’de haber sunuculuğu misyonunu üstlenmiştir. Samyeli, 2000 yılında rahim ağzı kanserine yakalanarak New York’a gitmiş ve ameliyat geçirmiştir. daha sonrasında Türkiye’ye dönen isim 2002 yılında Güneş gazetesinde köşe müellifliği yapmaya başlamıştır.


2009 yılında Güneş gazetesiyle yollarını ayıran Samyeli, 2010 yılında bir süre atv’de yayınlanan Her Şey Apayrı isimli programın sunuculuğunu yapmıştır ve daha sonrasında ise Milliyet gazetesinde yinedan köşe müellifliği yapmıştır.


Sahne kıyafetleri ve özel hayatıyla sık sık konuşulmaya devam eden isim bu kere giydiği dar korseli kıyafetiyle çok beğeni topladı.

“bu biçimde 50 yaş mı olur?”

Samyeli’nin toplumsal medya hesabı üzerinden paylaştığı dar korseli ve küçüklü pozuna takipçilerden de binlerce beğeni ve yorum geldi. Kimi takipçiler “bu biçimde 50 yaş mı olur?” yorumlarında bulundu.


İşte Defne Samyeli’nin fazlaca konuşulan birtakım fotoğrafları…

 
Üst