Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

93 kilo veren Pelin Öztekin bornozuyla balkonda gösteri yaptı! ‘Aman Allah’ım neler görüyoruz’

Beykozlu

New member
4 Temmuz 1987 yılında İzmit’te dünyaya gelen Pelin Öztekin, Pera Hoş Sanatlar Lisesi’nde tiyatro eğitimi aldı.

birinci vakit içinderda Türk televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden olan Hayat Bilgisi’nde Demet karakterini canlandırdı.

2006 yılında BKM Mutfak’a katılan ve Çok Hoş Hareketler Bunlar ile seyirci karşısına çıkan Pelin Öztekin, ününe ün kattı.

Hayat Bilgisi, Bir Demet Tiyatro, Sınıf, Çok Hoş Hareketler Bunlar, Ben Bilmem Eşim Bilir, Benzemez Kimse Sana, Doksanlar, Zeyrek ile Çeyrek: Bir Ramazan Temaşası, Hayat Müziği Zeynep, Koca Koca Palavralar, Yuvamdaki Düşman, Aşk Ağlatır ve Çatı Katı Aşk üzere üretimlerde yer alan Öztekin, bu süreçte ise büyük değişimler yaşadı.

2014 yılında 153 kilo olan ve değişim için adım atan Pelin Öztekin, gösterdiği azim yardımıyla 93 kilo verdi.

Verdiği kilolardan daha sonra fit bir görünüme kavuşan ve modellere taş çıkaran Pelin Öztekin, toplumsal medyadan paylaştığı karelerle isminden kelam ettiriyor.

Son olarak bornozlu bir karesini paylaşan Pelin Öztekin’e hayranlarından iltifat dolu yorumlar geldi.

Pelin Öztekin’den bornozlu poz

Şimdilerde fit bir bedene sahip olan Pelin Öztekin, son günlerde ise toplumsal medya hesabında yaptığı argümanlı pozlarla gündeme geliyor.

Toplumsal medyayı etkin kullanan Öztekin, epey konuşulan Instagram pozlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu, geçen seneye ilişkin bir karesini tekrar gündeme getirerek Instagram’ın öykü kısmından paylaştı.

Çok sayıda toplumsal medya kullanıcısının ağır ilgi gösterdiği paylaşım, kısa müddette Instagram’da süratle yayıldı.

Öztekin’e hayranlarından, “Aman aman bu ne güzellik” biçiminde iltifat dolu yorumlar peş peşe geldi.
 
Üst