Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

AB ve İspanya bayrağı için bir toplantı ve ardından İngilizce

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
13 Nisan 2023 Perşembe 20:28

| 20:37’de güncellendi


Yorum








olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak










  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • twitter






  • LinkedIn






  • Telgraf

Dün Ferrovial toplantısında konuşan hissedarlardan biri, birden fazla kişinin aklına gelecek olan bir soruyu sormak için geldi: değişiklik gerçekleştiğinde ortaklarla iletişimde kullanılacak dil. Grubun başkanı Rafael del Pino, kendisine herhangi bir sorun olmayacağını ve İngilizce yapılacak bir sonraki toplantıların simultane tercüme olacağını söyledi. Bunları Felemenkçe yapmaya değer verdiler, ama sonunda dünyada en çok kullanılan dilde olacak.


İngilizce’ninki, şirketin Madrid’deki ONCE Oditoryumu’nda 400 kişilik kapasitede 600 koltuk ve bitişik bir odada 200 koltuk sağladığı bir toplantının anekdotlarından biriydi.

Alkışlar ve transfer çağrıları arasında Ferrovial yönetim kurulu yayında tek bir detay bile bırakmak istemedi. Yönetim kurulu üyelerinin oturduğu şirketin en yüksek yürütme organı masasının yanında, her iki ucunda iki bayrak bulunan dört bayrak direği vardı: Avrupa Birliği ve İspanya. Toplantıya katılanların analizlerinden kaçmayan bir işaret.


Alakalı haberler




O sette -Ferrovial hissedarları, kameraların ve medyanın varlığının yarattığı beklentiyi hiç görmemişlerdi- inşaat şirketi muhtemelen son hissedarlar toplantısını Madrid’de gerçekleştirdi. Gelecek yıl grup, yeni Londra şehri Amsterdam’da yatırımcıları bizzat bir araya getirecek. Yine de mesafeyi korumak için eyleme İnternet üzerinden erişebilecekler.





Yorum





hata bildir
 
Üst