Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Abdurrahman Dilipak, Akit gazetesinden ayrıldı

Beykozlu

New member
Akit gazetesiyle özdeşlelen isimlerden biri olan Abdurrahman Dilipak, yazılarına son verdiğini deklare etti.

Dilipak, 30 yıldır yer aldığı gazeteden ayrılığını son köşe yazısıyla duyurdu.

Sunduğu televizyon programına olumsuz reaksiyonlar geldiğine dair idareden telefon aldığını ve yayından kaldırıldığını belirten Dilipak, yazılarına da kendi isteğiyle son verdiğini yazdıç

Ayrılma sebebini paylaştı

Dilipak, Akit TV’den ayrılma niçinini, “30 yıl daha sonra, Akit Tv’deki Bülent Deniz’le birlikte sunduğumuz “Derin Gerçekler” programının benim eleştirilerime izleyicilerden olumsuz reaksiyonlar geldiği ve yanlış anlamalara sebep olduğu öne sürülen sebebi ile bu koşullarda televizyonda haftada bir yayınlanan programın devam etmesinin mümkün olmadığı haberinin verildiği bir telefon kararı Akit TV’den ayrılıyorum..” sözleriyle deklare etti.

Yazılarına da son verdi

Aynı problemlerin Akit gazetesi için de çıkacağını tabir eden Dilipak, “Gazetede yazıların devam etmesi konusunda da, tıpkı görüş, üslup ve tabirlerin yazımda da olduğu bunun tıpkı biçimde sorun oluşturabileceği için ve kalemle ekran içinde benim açımdan bir fark olmadığından, gazetenin bu istikamette bir talebi olmadığı biçimde, kendim, yazılarımı sonlandırma sonucu aldım.” dedi.

“Ayaktayım ve yürümeye devam ediyorum”

Dilipak, yazısının devamında “Ayaktayım ve yürümeye devam ediyorum. Kulağı olanlara söyleyecek sözlerim var daha. Kelamı olanlara verecek kulağım var.” açıklamasında bulundu.