Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Acemi Cadı’nın Toygar’ı son haliyle şaşırttı! ‘Kaybettiğin adama dön bir bak Ayşegül’

Beykozlu

New member
2000’li yılların unutulmayan üretimleri ortasına ismini yazdıran “Acemi Cadı” dizisinin ekran macerası 58 kısım sürdü.

Başrollerinde Merve Boluğur, Kaan Yılmaz, Çağkan Çulha, Nergis Kumbasar, Şenay Gürler üzere başarılı oyuncular yer alan dizi 2007 yılında izleyicisine veda etti.

Cadı olduğunu yeni öğrenen Ayşegül’ün halaları ve arkadaşlarıyla bir arada geçirdiği yaşantısını mevzu eden dizide, Toygar karakterini canlandıran Kaan Yılmaz büyük beğeni topladı.

Daha evvel Hayal Bilgisi dizisinde “Süzme” karakteriyle ismini duyuran Kaan Yılmaz, şöhreti “Toygar Baklavacı” rolüyle yakaladı.

ACEMİ CADI’NIN KARİZMATİK TOYGAR’I

Toygar, güçlü bir aileden gelen “tiki” bir öğrenciydi. Merve Boluğur’un canlandırdığı Ayşegül’e olan platonik aşkı ile elinden geleni gerisinde koymayan Toygar karakteri, “En sevdiğim bayan tipi” kelamıyla akıllara kazındı.

Acemi Cadı’nın akabinde, Bayan İsterse – Burak (2004-2006), Çakıl Taşları – Cihan (2010), Mazi Kalbimde Yaradır – Yusuf (2011), Gönül İşleri – Tibet (2014-2015), Tatlı Küçük Yalancılar – Ilgaz (2015), Payitaht Abdülhamid – Vladimir (2019) üzere üretimlerde yer alan oyuncu, rotasını değiştirdi.

KAAN YILMAZ’IN ŞİMDİKİ HALİ

Şimdilerde ekranlardan uzak olan Kaan Yılmaz, artık oyunculuk haricinde öteki bir işle uğraşıyor.

Rus Lisanı ve Edebiyatı mezunu 37 yaşındaki oyuncu Radyoroll isimli kümeyle müzik yapıyor.

Toplumsal medyayı faal olarak kullanan oyuncunun son halini nazarann takipçileri, “En sevdiğim erkek tipi”, “Hiç değişmemişsin”, “Hala yakışıklı” üzere yorumlarda bulunuyor.

İşte Acemi Cadı’nın Toygar’ı Kaan Yılmaz’ın son hali…
 
Üst