Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Açıldıkça açılan Hanife saten pijamasıyla balkona çıktı, fiziğini gözler önüne serdi! ‘İyice zıvanadan çıktın’

Beykozlu

New member
Bir devir gündüz jenerasyonunda birden çok izdivaç programı yayınlanıyordu ve bu programlarda yaşananlar magazin manşetlerini süslüyordu.

Zuhal Topal, Esra Erol, Seda Sayan, Songül Karlı üzere isimlerin sunumuyla ekranlara gelen bu programlara, birfazlaca gelin ve damat adayı katıldı.

Bu adayların kimileri unutulup giderken kimileri adeta birer fenomene dönüştü. İsmi duyulan gelin adaylarından biri de Hanife Gürdal’dı.

ilk vakit içinderda Esra Erol’un akabinde da Zuhal Topal’ın sunduğu evlilik programlarına katılan Hanife Gürdal, halleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Sivri lisanıyla ekranların aranan yüzü olan Gürdal, programdan daha sonra takipçilerinden ve kendisini izleyenlerden helallik isteyeren tesetçeşidini çıkardı.

2019 yılında Kemal Ayvaz ile dünya konutuna giren ve bir dargın bir barışık alakalarını sürdüren Gürdal, toplumsal medyada ise pek tanınan.

Cesur paylaşımlarıyla isminden kelam ettiren fenomen gelin adayı, epey konuşulacak paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Saten pijamasıyla balkona çıktı

Instagram’da yaklaşık 600 bin takipçisi bulunan Hanife Gürdal, saten pijamasıyla balkona çıkıp poz verdi.

Bacaklarını uzatarak fiziğini sergileyen Gürdal’ın kareleri, takipçileri tarafınca beğenilmedi.

Fazla kilosuyla dikkati çeken eski gelin adayına, ”İyice zıvanadan çıktı” şeklinde yorumlar yapıldı.
 
Üst