Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Açıldıkça açılan Hanife’nin küçük elbisesi toplumsal medyayı salladı! ‘Frikik üstüne frikik aman Allah’ım’

Beykozlu

New member
Türkiye’de bir periyot evlilik programları yaygındı ve bu programlar her kanalda yayınlanıyordu. Biroldukça kişinin talep gösterdiği evlilik programları, gündüz jenerasyonunun vazgeçilmezi olarak öne çıktı.

Esra Erol, Zuhal Topal, Seda Sayan ve Songül Karlı üzere isimlerin sunuuluğunu yaptığı bu programlar, yıllar Türk televizyonlarında devam etti.

Her programa farklı adayın çıktığı müsabakalarda tanınan Hanife Gürdal, fenomen bir gelin adayı olarak görüldü.

1995 yılında İzmir’de dünyaya gelen ve birinci vakit içinderda Esra Erol’un programında uzunluk gösteren Gürdal, asıl ününü Zuhal Topal yardımıyla yaşadı.

İzmir Torbalı’da yaşayan ve Zuhal Topal’ın programın katıldıktan daha sonra bir anda tanınan Gürdal, toplumsal medyada fenomen haline geldi.

Evlilik programları kaldırıldıktan daha sonra ekranlarda yer almayan fakat toplumsal medyada etkin olan Gürdal, tesetçeşidini çıkardı.

Tesetçeşidini çıkardıktan daha sonra her yaptığı hareket ile olay olan Gürdal’ın kimi pozları takipçilerini şaşırtırıyor.

Eleştirilerin odak noktası: Hanfie Gürdal

Tesetçeşidini çıkardıktan daha sonra tenkitlerin odak noktası haline gelen Hanife Gürdal’ın leopar desenli elbisesi, yorum ve beğeni aldı.

Bazıları elbiseyi fazla açık bulurken, kimileri ise istediği üzere gibir dahabileceğini belirtti.

Sosyal medyadan hayranlarına seslenmeyi ihmal etmeyen Gürdal, linkler vererek reklam muahedeleri ile para kazanıyor.


Hanife Gürdal’ın bir daha ekranlarda olup olmayacağı merak edilirken, toplumsal medya üzerinden açılan fan sayfaları dizilerde uzunluk göstermesini istiyor. Lakin Gürdal’a bu biçimde bir teklif gelip gelmediği bilinmiyor…
 
Üst