Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Açıldıkça açılıyorsun, valla pes’ Sibil Çetinkaya küçük eteğiyle semt oturuşu yaptı, toplumsal medya yıkıldı!

Beykozlu

New member
10 Mayıs 1994 yılında dünyaya gelen Sibil Çetinkaya, İlkokulu ve liseyi Özel Enka Okulları’nda tamamladı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve Bağlantı Kısmı’nda lisans ömrüne başlayan Çetinkaya, değişim programı ile Londra’ya gitti.

Londra’da küçüklükten beli hayali olan oyunculuk üzerine çalışan Sibil Çetinkaya; Türkiye’de de Ayla Algan, Ekol Drama, Can Gürzap Diyalog kursu, Tümay Özokur üzere isimlerden eğitim aldı.

LAMDA Akademisi’nde oyunculuk eğitimini tamamlayan Sibil Çetinkaya, BAFTA’da bir tiyatro oyununda sahne aldı.

hayatının dönüm noktası bu tiyatro oyunu olan Sibil Çetinkaya, oyunculuk eğitimi almasına karşın istikametini toplumsal medyaya çevirdi.

Youtube kanalı açan, görüntüler ve vloglar çeken Sibil Çetinkaya; Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla ilgi görüyor.

Cemiyet hayatının tanınmış isimleriyle arkadaşlık yapan ve giydiği kıyafetlerle beğenilen Çetinkaya, yürekli kareler paylaşmayı ihmal etmiyor.

Kimi hayranlarından övgü dolu yorumlar alan fenomen birtakım hayranlarının ise eleştirici yorumlarıyla karşılaşıyor.

Peş peşe mert pozlar

Geçtiğimiz günlerde arkadaşı Dila Tarkan’ın düğününe katılan ve giydiği kıyafeti ile hayli konuşulan Sibil Çetinkaya, yeni pozlar yayınlandı.

Çetinkaya’nın toplumsal medya hesabından paylaştığı sırt dekolteli ve küçük etekli pozları olay oldu.

Çetinkaya paylaşımına “Family is everything. (Aile her şeydir.) Dün ve bugünden ailem serisi geldi. You’re my family, sister, soulmate.

Ay sensiz bir hayat hayat değil yani. Seni dünyadaki kimseye değişmem ve 24 saat seninle yaşarım. ( latife ) seni sonsuz seviyorum.”
notunu düştü.


Fenomen ismin paylaşımına yorum ve beğeni yağarken takipçileri, “Hepsi hayli güzel” , “O kadar hoşsunuz ki”, “Anladık Kardashianlara rakipsin” formunda yorumlar geldi.

Bu pozları haricinde küçük eteği ile semt oturuşu yapan Sibil Çetinkaya, bir sefer daha cesurluğunu konuşturdu. Ünlü isme, “Açıldıkça açıldın” , “Valla pes” şeklinde tenkitler geldi.
 
Üst