Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

ACS, New York’ta ilk futbol stadyumunu inşa edecek

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
14 Nisan 2023 Cuma 21:38


Yorum








olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak










  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • twitter






  • LinkedIn






  • Telgraf

ACS’nin Amerikan yan kuruluşu Turner, HOK ile birlikte, New York’ta futbola özel ilk stadyumun tasarımını ve inşasını 780 milyon dolara (yaklaşık 709 milyon avro) aldı.

New York Şehri Futbol Kulübü, 25.000 koltuklu olacak ve bir topluluk kaynağı haline gelecek olan bu tesisin işletmeye alınması için her iki şirketin seçiminden sorumlu olmuştur. Amaç, futbol takımının bu hedefi “başarılı bir şekilde karşılamak” için ACS’ye garantör olarak güvendiği 2027 sezonundan itibaren bu stadyumda oynayabilmesidir.


Turner, aralarında TQL Stadyumu, SoFi Stadyumu, Lower.com Field, Golden 1 Center, Yankee Stadyumu, Madison Square Garden, Levi’s Stadyumu ve Intuit Dome’un da bulunduğu dünyanın birçok harika spor mekanında çalıştı.

Kulübün icra direktörü Brad Sims, “yeni evini” inşa etmekten sorumlu olanları duyurmaktan büyük heyecan duyuyor. “HOK ve Turner’ın yerel toplumla bütünleşen birinci sınıf bir stadyum vizyonumuzu gerçekleştirmek için doğru ortaklar olduğu açıktır” diye vurguladı.

Turner’ın başkan yardımcısı ve genel menajeri Charlie Whitney ise, bu yapılanmaya katkıda bulunmaktan “onur duyduklarını” ve “inanılmaz” futbol takımının ve takipçilerinin deneyimini iyileştirecek bu projeyi gerçeğe dönüştürmeyi umduklarını ifade etti. .






Yorum





hata bildir
 
Üst