Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Acun Ilıcalı’nın birinci eşi Seda Başbuğ’un hayran bırakan güzelliği! Ayrılık kıssaları sinema üzere…

Beykozlu

New member
Yaptığı televizyon programları ile isminden kelam ettiren Acun Ilıcalı, aşk hayatıyla ise gündemden düşmüyor.

Bir periyot Şeyma Subaşı ile evlenen ve kısa bir süre daha sonra ayrılan Ilıcalı, şu sıralar Ayça Çağla Altunkaya ile bir arada.

4 kızı olan ve kızlarını ihmal etmeyen televizyoncu, 1988-1993 tarihleri içinde Seda Başbuğ ile evlendi.

Çiftin bu evliliğinden Banu isminde bir kızları olurken, Seda Başbuğ senelerca magazin dünyasından uzak durdu.

Kızı Banu Ilıcalı’nın düğününde ortaya çıkan ve hoşluğu ile herkesi etkileyen Başbuğ, yıllar daha sonra torunu ile poz verdi.

Anaokulu işlettiği bilinen ve Acun Ilıcalı ile kısa bir süre evli kalan Seda Başbuğ, hoşluğu ile genç kızları geride bıraktı.

SEDA BAŞBUĞ YILLARA MEYDAN OKUYOR

Acun Ilıcalı’nın gözlerden uzak yaşayan eski eşi Seda Başbuğ, boşandıktan daha sonra uzun yıllar kızı Banu ile TV8’de çalıştı.

Anaokulunu kurduktan daha sonra TV8’den ayrılan Başbuğ, 2019 yılında iş insanı Orhun Yazıcı ile dünyaevine girdi.

Kızının düğünü ile birlikte gündem olan Başbuğ, toplumsal medyadan sık sık paylaşım yapıyor. Kızı Banu ile paylaşım yapan ve torununu kucağına alan Seda Başbuğ, hoşluğu ile her insanın ilgisini çekiyor.


AYRILIĞI GETİREN KAZA

Acun Ilıcalı’nın “Birinci göz ağrım” dediği kızı Banu Ilıcalı, 1990 yılında dünyaya geldi. Ilıcalı doğduktan 10 ay daha sonra ise çok berbat bir kaza yaşandı.

Acun Ilıcalı, anne ve babasını bir trafik kazasında kaybetti. Otomobilde, Ilıcalı çiftinin kızları Banu vardı ve kazadan 18 kırıkla yaralı bir biçimde kurtuldu. Acun Ilıcalı bu olaydan daha sonra kızı Banu’ya ‘Mucize çocuk’ lakabını taktı.


“BUNALIMDAN daha sonra SEDA’DAN AYRILDIM”

Acun Ilıcalı anne ve babasını kaybı ile bir arada birinci eşi Seda Başbuğ’dan ayrılma sonucunı, uzun bir depresyon sürecinin akabinde aldığını şu sözlerle anlatmıştı:

Dünyada, bundan daha büyük bir acı olamaz herbiçimde. O denli bir acıydı ki, kızımın yaşamasına sevinememiştim bile. Yaşadığım buhran kararında eşim Seda’dan ayrıldım. Ailemi trafik kazasında kaybedip daha sonrasında birinci eşimden boşanınca bende ipler büsbütün koptu…



 
Üst