Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alemin Hükümdarı’nın Oben’i dekolteli paylaşımlarıyla ortalığı yıktı geçti! Dua Lipa’ya benzetilen Birsu’ya bakın

Beykozlu

New member
2011-2013 yılları içinde ATV ekranlarında yayınlanan Süreç Sinema imzalı Alemin Hükümdarı dizisi, yayınlandığı periyotta milyonları ekran başına kilitlemeyi başarmıştı.

Başrollerinde Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın, Metin Yıldız, Elvin Levinler ve Zeynep Gülmez üzere isimlerin yer aldığı Alemin Hükümdarı dizisi, toplam 2 dönem sürmüş ve 67. kısımda final yaparak ekranlara veda etmişti.

Büyük bir ilgiyle izlenen dizide babasına en yakın olan kızı Oben karakterine hayat veren çocuk oyuncu Birsu Demir, artık büyüdü ve hoşlar hoşu bir genç kız oldu.

Alemin Hükümdarı dizisinden daha sonra ekranlardan uzaklaşan Birsu Demir, yıllar ortasındaki değişimiyle ağızları açık bırakıyor.

Oben vakit içinderından eser kalmayan Demir, son haliyle dünyaca ünlü müzikçi Dua Lipa’ya benzetiliyor.

Şimdilerde hoşluğuyla kendine hayran bırakan 22 yaşındaki oyuncu, toplumsal medyayı pek etkin kullanıyor.

Son haliyle hayrete düşürüyor

Instagram’da 52 bini aşkın takipçisi bulunan Birsu Demir, yürekli paylaşımlarıyla isminden kelam ettirmeyi başarıyor.

Geçen vakit içerisinde farklı bir görünüme kavuşan Demir, dekolteli pozlarıyle bakılırsanlerin aklını başından alıyor.

Takipçileri, genç oyuncunun paylaşımlarına,Bu nasıl değişim?”, ”Bu kadarını beklemiyorduk”, ”Gittikçe güzelleşiyorsun”, ”Sen ne güzelmişsin” yorumlarında bulunuyor.
 
Üst