Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alimerka müşteri kartındaki indirimleri uzatıyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Alimerka, yeni girişimler arasında indirimin değerini bunun da ötesine taşıma olanağı sunuyor. Yapılan toplam satın almaların %1’iadı verilen öğeleri edinme ‘Değer artı ürün’Aylık kuponla birleştirilebilecek tutarlarla. Bu ürünler periyodik olarak değişiklik gösterecek ve her durumda eklenecek kesin miktarla birlikte hem çevrimiçi hem de fiziksel olarak broşürlerde ve mağazalarda belirtilecektir.

Ayrıca Asturya süpermarket şirketi yenilerini ekleyecek Her kart müşterisi için seçilen ürünlerde indirim kuponları her zamanki alışverişlerinize ve dolayısıyla zevklerinize ve tercihlerinize bağlı olarak alışveriş sepetinizdeki tasarruf seçenekleri çoğalır.

Alimerka dışında ekstra avantajlar


Alimerka Kart’ın büyük yeniliklerinden bir diğeri de mağaza zincirinin ötesinde ek avantajlar elde etme imkanıdır. adlı yeni bir platform aracılığıyla ‘Alimerka size daha fazlasını verir’ile her kullanıcı seyahat, eğlence, teknoloji ve cihazlar, motorlar, hediyeler, restoranlar, moda veya sağlıkla ilgili özel tekliflere erişebilecek.

Bu platforma, her kullanıcının aynı zamanda tüm gerekli bilgileri bulabileceği yeni müşteri alanı aracılığıyla basit ve sezgisel bir şekilde erişilir. Aylık tasarruflarınız, kuponlarınız, satın alma biletleriniz ve promosyon aktivasyonlarınızla ilgili bilgilere istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Dijitalleştirilmiş yenilikçi ortam


Alimerka, müşterilerinin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla bir süredir inovasyonu her alanda uyguluyor. Bunun açık bir örneği onun mobil uygulamaAlimerka Kart’a sahip müşterilerimiz tüm bu yeni avantajlardan daha rahat ve pratik bir şekilde yararlanabilecek. Alimerka Pazarlama ve İnovasyon başkanı Pelayo Collantes Fernández, “Teklifleri onların ihtiyaçlarına göre uyarlamak ve böylece kişiye özel ve daha çekici bir hizmet yaratmak amacıyla müşterilerimizi daha iyi tanıyabilmek bizim için çok önemli” diyor.

Tasarruf etmek için daha fazla fırsat


Yenilenen Alimerka Kart, aylık çek tutarını yılın farklı zamanlarında katlama imkanı da sunuyor. Sahibinin doğum gününün olduğu hafta boyunca, toplam satın alımlarının %2’sini biriktirecekler. Öte yandan, unvan sahibi aile birimleri geniş Aile Yüzde 3 daha ekleyecekler.

Karta sahip olmanın bir diğer faydası da arama olacak ‘bebek sepeti‘. Ebeveyn olan kullanıcılar, yeni doğan bebekleri için seçili ürünlerden oluşan hoş geldin sepeti talep edebilirler.

Henüz Alimerka Kart sahibi olmayanlara ise sadece Alimerka Kart hediye edecek. 3 euro hoş geldin ilk aylık kuponda.

Sezgisel kayıt


Kayıt işlemi oldukça pratik olup alimerkaonline.es’in %100 dijital ortamında gerçekleştirilmektedir. Şirketin temel taşlarından biri olan sürdürülebilirlik stratejisi doğrultusunda, Alimerka, fiziksel mağazalarından da kolaylaştırılacak bir süreçte, kağıt üzerinde başvuru formunu ortadan kaldırarak yerine basit bir çevrimiçi kayıt sayfası veya mobil uygulaması aracılığıyla geçiş yapacak..

Dayanışma işbirliği imkanı


Bu yenileme kapsamında şirket, kar amacı gütmeyen kuruluşlarla işbirliği seçeneğini sürdürecek. Alimerka Vakfı’nın kupon bağış kampanyası, kupon tutarlarını engellilik, sağlık ve sosyal faaliyetler gibi amaçlarla bağışlamak isteyen kart kullanıcıları için geçerli olmaya devam edecek.
 
Üst