Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alsa, İspanya’da En İyi İşveren 2023 sertifikasına sahip ilk mobilite şirketi

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Mobilite şirketi Alsa, insanları küresel düzeyde yönetme ve profesyonellerini ortada bırakma uygulamalarıyla öne çıkan kuruluşları ödüllendiren bu sertifikayı İspanya’da alan sektörde ilk şirket olarak En İyi İşveren 2023 olarak tanındı. .


Top İşveren, şirketler tarafından başlatılan insan yönetimi girişimlerini altı kategoriye göre analiz eden bir sertifika programıdır: Doğrudan, Yapı, Çekme, Geliştirme, Etkileşim ve Bağlanma. Kapsamlı bir değerlendirme sürecinin ardından, İspanya’da yalnızca yüz kuruluşun sahip olduğu sertifika alınırken, Alsa mobilite sektöründeki tek şirkettir.

Alsa İnsan ve Kültür Direktörü Ruth Hernández’e göre, “Bu sertifika bir gurur kaynağıdır çünkü tüm süreçlerimizde mükemmellik arayışını vurgular ve Alsa’nın insanlara referans işveren olma yönündeki stratejik kararlılığının altını çizer ve aynı zamanda gelişmemize yardımcı olur. çalışanlarımızın deneyimi.

Top İşverenler Enstitüsü, kuruluşların çalışanlarına sağladığı profesyonel ortamda mükemmelliği takdir eden küresel otoritedir. 30 yıl önce kurulan Top İşverenler Enstitüsü, 122 ülkede 2.200’den fazla kuruluşu sertifikalandırarak dünya çapında dokuz milyondan fazla insanın hayatında olumlu bir etki yarattı.
 
Üst