Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Aman Rabbi bu ne güzellik’ Art Sokaklar’ın Zeliş’i gömleğini açtı, sere serpe uzandı! ‘Hüsnü’nün kızına bak’

Beykozlu

New member
21 Haziran 1990 tarihinde Samsun’da dünyaya gelen Yüsra Geyik, ilkokul 1. sınıfı Samsun’da okuduktan daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındı.

2. sınıfa İstanbul Ataköy’deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu’nda başlayan Geyik, 4 yaşına geldiğinde tiyatro ile tanıştı.

Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Kısmı’nda tamamlayan Yüsra Geyik, 13 yaşında birinci defa kamera karşısına geçti.

birinci vakit içinderda Hayat Bilgisi dizisinde yer alan Yüsra Geyik, asıl ününü ise Art Sokaklar dizisinde kazandı.

16 dönem boyunca Art Sokaklar’da yer alan ve herkes tarafınca Zeliş olarak tanınan Geyik, ani bir kararla projeden ayrıldı.

16 yıl boyunca tıpkı dizide oynadıktan daha sonra bir daha Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız’a transfer olan Geyik, Melisa’ya hayat verdi.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Selma Ergeç üzere isimlerle oynayan Geyik, kısa bir süre daha sonra ise projeden ayrıldı.

Şu sıralar rastgele bir üretimde yer almayan ve hayranlarının Art Sokaklar’a geri dönmesi için ısrar ettiği oyuncu, toplumsal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Hayat verdiği rollerden farklı bir havaya bürünen ve toplumsal medya üzerinde gözü pek karelere imza atan Geyik, bikinili fotoğrafı ile akılları baştan aldı.

Yüsra Geyik’in cesaretli pozlarına karşı kayıtsız kalmayan hayranları, “Çok güzelsin” demeden fotoğrafı geçemiyor.

Yüsra Geyik’ten fizik gösteri

Art Sokaklar’da Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik, Hüsna Çoban’ın kızını canlandırdı.

Dizinin kemik takımında olan Yüsra Geyik, geçtiğimiz dönem aldığı ayrılık sonucu ile hayranlarını şoke etti.

Kardeşini canlandıran Onur Bay ile birlikte diziden ayrılan ve şu sıralar ekranda olmayan Geyik’in toplumsal medyası ise mercek altında.

Birbirinden hoş karelerini yayınlayan ve hayranlarının aklını alan Yüsra’dan bikinisiyle yeni bir gösteri daha geldi.


Beyaz gömleğinin düğmelerini açan ve beyaz bikinisi ile uzunluk gösteren Yüsra Geyik’in kusursuz fiziği dikkatleri çekti. Hoşluğuna ve fiziğine yorum alan ünlü isim için, “Hüsnü’nün kızına bak” , “Aman Allah’ım bu ne güzellik” , “Bacakların bu kadar uzun muydu?” usulünde yorumlar geldi.
 
Üst