Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Arquia Banca, 2023'te kârını %73 artırarak 20,5 milyon euroya çıkardı

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
20 Haziran 2024 Perşembe, 18:35.





Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X (eski adıyla Twitter)






  • LinkedIn






  • Telgraf






  • İş Parçacığı

Arquia Banca Grubu, 2023 yılında bir önceki yıla göre %73 artışla 20,5 milyon Euro konsolide net kâr elde etti. Madrid'de düzenlenen ve 4 milyon avroluk temettü ödemesinin onaylandığı Hissedarlar Toplantısında onaylanan sonuçlar, %20'lik bir ödemeyi temsil eden geçen yılın sonuçlarına yansıtıldı.

Arquia Banca, geçen yılı 4 milyar 46 milyon avroluk yönetilen iş hacmiyle kapattı; bu da grup tarafından pazarlanan yatırım fonları ve emeklilik planlarındaki %20'lik büyümenin altını çizdi. Yönetilen toplam hacmin 875 milyon Euro'su kredi ve kredilere, 2.194 milyon Euro'su müşteri mevduatlarına, geri kalanı ise fonlara, planlara ve yönetilen diğer müşteri yatırımlarına karşılık geliyor.

Bankanın başkanı Javier Navarro, büyümeye devam etme, ülkedeki varlığı artırma hedefini içeren 2023-2026 dönemine ilişkin stratejik planın ilerlemesinden “çok memnun”. söz konusu dönem sonunda 5.000 milyonluk yönetilen iş hacmi. 2023 yılı sonunda Arquia Banca'nın borç ödeme gücü oranı, yasal çerçevenin gerektirdiği oranın oldukça üzerinde %17,5 seviyesinde kalırken, yapısal likidite %248 seviyesinde gerçekleşti ve finansal kârlılık (ROE) %12,6 ile yılın en iyi rakamına yükseldi. son yirmi yıl.





Yorum





Hata bildir
 
Üst