Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Art Sokaklar bugün var mı, niye orta verdi? Yeni kısım ne vakit yayınlanacak?

Beykozlu

New member
Türk televizyon tarihinin uzun soluklu dizisi Art Sokaklar, 2006 yılından bu yana Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Erler Sinema imzalı, birinci kısmı 31 Temmuz 2006 tarihinde yayımlanan dizinin direktörlüğünü Orhan Oğuz’un, senaryosunu ise Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan üstleniyor.

Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine dizinin imalcisi Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı niçini ile 45 gün yayına orta verilmişti.

Son iki haftadır Art Sokaklar dizisinin yayınlanmaması ise izleyicilerin başında soru işareti oluşturdu.

Peki Art Sokaklar bu akşam yayınlanacak mı? Yeni kısım ne vakit yayınlanacak? İşte ayrıntılar…

Arka Sokaklar bu akşam var mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi, bu akşam da yayınlanmayacak. Dizinin yeni kısım tarihi ise çabucak hemen muhakkak değil. Tarih belirtildiğında haberimiz güncellenecektir.


Arka Sokaklar dizisine niye orta verildi?

Kanal D ekranlarında seyircisinin karşısına çıkan Art Sokaklar’ın yeni kısım çekimlerine 45 günlük orta verilmişti.

İlker İnanoğlu, Art Sokaklar ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapmıştı. İnanoğlu; “Devam edeceğiz inşallah. Babamın sıhhatiyle uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Artık konuta geçti, sıhhat durumu yavaş yavaş uyguna gittiği için devam edeceğiz” dedi.
 
Üst