Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Art Sokaklar’ın Bahar Komiser’i bikinili pozlarını peş peşe saldı! “Taş mısın be bayan?”

Beykozlu

New member
23 Mayıs 1988 yılında dünyaya gelen Merve Oflaz, 2008 yılında “Var Mısın Yok Musun” müsabakasına katıldı. Bu yarışın ardından Survivor’a giden Oflaz, birinci oldu.

Kadın yarışmacı olarak birinci olan ve dikkatleri üzerine çeken Merve Oflaz, döndükten daha sonra oyunculuğa adım attı.

Kalbim 4 Mevsim dizide başrol oynayan Merve, birinci oyunculuk tecrübesini ise Ayşe karakteri ile Süper Yüzyıl’da yaşadı.

sonrasındasında Not Defteri ve Hoş Köylü isimli projelerde yer alan Merve Oflaz, katıldığı Survivor All Star yarışında bu kere birinci olamadı.

Survivor’da 7. hafta elenen Merve Oflaz, Art Sokaklar’a geçerek mesleğinde yeterli bir ivme yakaladı. 2017-2021 yılları içinde Bahar Komiser’i canlandıran Oflaz, akıllarda ise bu türlü kaldı.

Arka Sokaklar dizisinden daha sonra ekranlardan çekilen ve rastgele bir projede yer almayan Merve, şu sıralar tatilin keyfini sürüyor.

İş insanı Allan Hakko ile aşk yaşayan ve en hoş karelerini toplumsal medya hesabından paylaşan hoş isme, yorum ve beğeni yağıyor.

Bikinili karelerin yeri ayrı

Bikinli karelerini yayınlayan Merve Oflaz, yaptığı sporların karşılığını alıyor.

Fit bir bedene sahip olan hoş isim, adeta modellere taş çıkardı. Sevgilisi ile olan kareleri haricinde, bikinili olanları paylaşan Oflaz’a yorum yapdı.

“Bu ne güzellik” diyen hayranları, formunun sırrını sordu. bir daha ekranlara ne vakit döneceği muhakkak olmayan Oflaz, toplumsal medyada olan etkinliğini sürdürecek üzere duruyor.
 
Üst