Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Art Sokaklar’ın yıldızı Alparslan: Büyük Selçuklu’ya geliyor! Hoş oyuncu yeni rolüyle zıt köşe yapacak

Beykozlu

New member
Direktör koltuğunda Sedat İnci’nin oturduğu, senaryosunu Emre Konuk’un kaleme aldığı TRT 1’in reyting rekortmeni Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Barış Arduç, Fahriye Evcen ve Mehmet Özgür üzere başarılı isimlerin yer aldığı Akli Sinema imzalı Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, her kısmıyla pazartesi akşamlarına damga vuruyor.

Sultan Aparslan’ın Anadolu’yu fetih sürecini ekranlara taşıyan dizi, kuvvetli senaryosu ve başarılı oyuncu takımıyla seyirciden tam not alıyor.

Aksiyon ve heyecan dolu devir dizisinin oyuncu takımı da genişlemeye devam ediyor.

Cansu Tuman Alparslan dizisinde

Cansu Tuman, Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu takımına dahil oldu. Tuman, dizide ”Aysu Hatun” karakterine hayat verecek ve Emre Bulut’un hayat verdiği Afşin Alp karakterinin partneri olacak.

Cansu Tuman’ın canlandırdığı Aysu Hatun karakteri, dizinin dün akşam yayınlanan 21. kısımla birlikte seyirci karşısına çıktı.

Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi alan Cansu Tuman, oyunculuğa 2015 yılında rol aldığı Art Sokaklar dizisiyle başladı.

çabucak sonrasında Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler, Öğretmen ve Yemin dizilerinde rol alan Tuman, bir müddetdir ekranlardan uzak kaldı.

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisine katılan genç oyuncu, at binme dersleri almış ve bu keyifli anları toplumsal medya hesabından da paylaşmıştı.
 
Üst