Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Aslı Enver’in annesi genç kızlara hatta modellere taş çıkarttı taş! ‘Anasına bak kızını al..’

Beykozlu

New member
19 Mayıs 1984 yılında Londra’da dünyaya gelen Aslı Enver, 12 yaşında ailesiyle birlikte Türkiye’ye geldi.

Annesinin yönlendirmesiyle birlikte Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatroya başlayan Enver, Pera Hoş Sanatlar Lisesi’nden akabinde Haliç Üniversitesi Tiyatro Kısmı’ndan mezun oldu.

Asıl çıkışını Kavak Yelleri yardımıyla yapan Aslı Enver akabinde Suskunlar dizisinde bunu güzelce artırdı.

2012 yılında evlendiği Birkan Sokullu ile 2015 yılında boşanan ve 2016’da vizyona giren Kardeşim Benim sinemasında yer alan Enver, Murat Boz’la aşk yaşamaya başladı.

Murat Boz’la sevgili olduğu periyotlar Özcan Deniz’le bir arada İstanbullu Gelin dizisine başlayan ve oyunculuk dersi veren Enver, mesleğinin doruğuna yerleşti.

2009 yılında Murat Boz’dan ayrılan ve son olarak Babil dizisinde yer alan Enver, şu sıralar Başkan Öztarhan ile aşk yaşıyor.

Netflix’e çektiği Sen Yaşamaya Bak ile bir daha hayranlarının karşısına çıkan Enver, toplumsal medya paylaşımlarında ise sürat kesmiyor.

Hoş oyuncunun son olarak annesi Dilek Enver ile paylaştığı eğlenceli kareleri, beğeni rekoru kırdı.

Aslı Enver ve annesi

Hem aşk birebir vakitte iş alanında başarıyı bulan Aslı Enver’in yakın vakitte başkan Öztarhan’la nikah masasına oturacağı argüman edildi.

Geçtiğimiz günlerde Öztarhan’ın annesi ile yemek yiyen Enver, son olarak kendi annesiyle yeni karelerini yayınladı.

Aannesiyle keyifli anlarını paylaşan Aslı Enver, toplumsal medyada gündeme geldi. Enver’i gorenler, “Anasına bak, kızını al'” yorumunda bulundu.
 
Üst