Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Aslı Enver’in kalçasına kadar inen nefis sırt dekoltesi yıktı geçti! “Bu çıplaklığı size yakıştıramadım”

Beykozlu

New member
10 Mayıs 1984 yılında Londra’da dünyaya gelen Aslı Enver, Türkiye’ye döndükten daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim aldı.

Hazal Kaya ve Türkü Turan ile reklam sinemasında yer alarak ekranlara adım atan Enver, Haliç Üniversitesi’nin Tiyatro Kısmı’ndan mezun oldu.

2007-2011 yılları içinde Kanal D’de yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde Mine’ye hayat veren Enver, ününü bu sayede kazandı.

Uzun yıllar her insanın aklında Mine olarak kalan hoş ve başarılı oyuncu ardından, Suskunlar’da yer aldı.

Enver’in Suskunlar dizisi en kıymetli projeleri içinde yer aldı. Hoş oyuncu, İstanbullu Gelin’de ise her insanın sevdiği bir isim haline geldi.

İstanbullu Gelin’de hayat verdiği Süreyya karakteri ile dikkati çeken Enver, Disney Plus’ta yayınlanacak olan Arayış ile ekrana dönecek.

12 Kasım 2022 tarihinde İş insanı Berkin Gökbudak ile evlenen ve bebek bekleyen Enver, yeni projeleri ise şimdilik askıya aldı.

Ekranlarda değil lakin toplumsal medya üzerinden hayranlarıyla buluşmaya devam edecek olan hoş isim, sırt dekolteli karesini yayınladı.

Aslı Enver’in son görüntüsü

Anne olmaya hazırlanan Aslı Enver, sırt dekolteli pozunu yayınladı. Enver’in mavi elbiseli pozuna, yorum yağdı.

Bazı hayranları Enver’in karesini beğenirken, kimileri ise fazla yürekli bulduğunu belirtmeden geçemedi.

Neşeli halleri dikkatlerden kaçmayan Enver, karnını ise göstermedi. Anne olacağı söylenilen oyuncunun, ne vakit hamilelik karesini paylaşacağı ise merak konusu oldu.
 
Üst