Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

AVM’de skandal! 80 TL’ye seyyar diş temizliği…

Leila

Global Mod
Global Mod
İstanbul Bahçelievler’de bir AVM’de stant kurup doktor olmayan şahıslarca 80 TL karşılığında diş beyazlatma ve paklık yaptığı ortaya çıktı. İstanbul Dişhekimleri Odası Lideri Ali Gürlek skandal olayla ilgili olarak “Diş tabibi olmayan birinin insanın dişlerine müdahale etmesi mümkün değil. Koltuğu aldım gittim bir yere kurdum bu işi yapıyorum demek asla kabul edilemez” dedi.

Mezuniyetine üç ay kalmış bir diş doktoru adayı olduğunu belirten bir Twitter kullanıcısı, İstanbul Bahçelievler’de bir AVM’de tabip olmayan şahısların diş bakım standı açtığını, diş beyazlatma ve paklık yaptığını öne sürdü.

ATAĞA UĞRADI

Stantta kreşuar, kavitron ucu, ayna ve sond üzere diş sıhhati gereçlerinin olduğunu bakılırsan diş doktoru adayı, 80 TL’ye diş beyazlatma ve paklık yapan Lübnanlı stant bakılırsavlisini görüntülemek isterken hücuma uğradığını da söylemiş oldu.

İNSANIN AĞZINDA YALNIZCA DİŞ TABİBİ ÇALIŞABİLİR

SÖZCÜ’ye konuşan İstanbul Dişhekimleri Odası Lideri Ali Gürlek yaşanan olayla ilgili şunları söylemiş oldu:

– İnsanın ağzında yalnızca diş doktoru çalışabilir. Diş doktoru olmayan birinin insanın dişlerine müdahale etmesi mümkün değil. Kaldı ki, diş doktoru olsanız bile uygunluk evrakı, ruhsat almış bir yerde çalışmanız gerekir. Hastane olabilir, özel poliklinik olabilir vs. Koltuğu aldım gittim bir yere kurdum bu işi yapıyorum demek asla kabul edilemez.

AVM’NİN MÜSAADE VERMEMESİ GEREKİR

– bu biçimde AVM içerisinde stant açıp hizmet sunduğunu birinci defa görüyoruz açıkçası. kimi vakit şikayetler geldiğinde hata duyurusunda bulunuyoruz lakin bu biçimdesi şurası bir yerde çalışanı birinci sefer gördük. AVM’nin de müsaade vermemesi gerekir. İnsan sıhhatini ilgilendiren bir şey konusunda nasıl bu biçimde müsaade verirsiniz?

Okumaya devam et...
 
Üst