Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bacak dekoltesiyle toplumsal medyayı salladı! Demet Özdemir’den olay muhteşem küçüklü poz: “Nefesimiz kesildi”

Beykozlu

New member
Oğuzhan Koç ile keyifli bir evlilik ömrü sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, hem mesleği tıpkı vakitte özel hayatıyla sık sık konuşulmuştu. Erkenci Kuş, Dünyayla Benim Aramda, Çilek Kokusu üzere bir fazlaca farklı üretimde rol alan isim, son periyotta Dünyayla Benim Aramda dizisindeki ateşli sahneleriyle kendisinden kelam ettirmişti.


Geçtiğimiz günlerde kasığına kadar dekolte yeğleyen oyuncu, pozlarını da toplumsal medya üzerinden yayınlamıştı. 26 Şubat 1992’de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli’de dünyaya gelen ismin anneannesi Bulgaristan göçmeni olduğu bilinmektedir. Birinci televizyon tecrübesini, 2013-2014 yılları içinde FOX’ta yayımlanan Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide Aylin karakterini canlandırarak yaşayan isim daha sonrasında Kurt Seyit ve Şura isimli dizide Alya karakterini, Tut Kelamını isimli sinema sinemasında ise Demet karakterini canlandırmış ve Çilek Kokusu, No: 309, Erkenci Kuş, Doğduğun Konut Kaderindir, Dünyayla Benim Aramda üzere dizilerde rol almıştır.


Bacak dekoltesiyle gorenleri mest etti

Özdemir’in bir mecmua için verdiği bacak dekolteli poz nazarannleri büyüledi. Göğüs dekoltesi ve küçüklü pozuyla dikkat çeken isme takipçilerinden “Maşallah güzelliğine”, “Nefesimiz kesildi” üzere yorumlar yağdı.


İşte Demet Özdemir’in fazlaca konuşulan birtakım fotoğrafları…
 
Üst