Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bademcik ameliyatı daha sonrası mevte soruşturma

Leila

Global Mod
Global Mod
Mersin’de özel bir hastanede bademcik ve geniz eti ameliyatı olduktan 17 gün daha sonra ömrünü kaybeden kişinin vefatına ait soruşturma başlatıldı.

İddiaya nazaran, Almanya’da yaşayan Muammer Aydoğdu (55) tatil için geldiği Mersin’de nefes almakta kuvvetlik çekince kentteki özel bir hastaneye başvurdu.

26 Aralık’ta bademcik ve geniz eti ameliyatı olduktan daha sonra taburcu edilen Aydoğdu’nun, operasyondan 17 gün daha sonra hayatını kaybetmesi üzerine ablası Songül Yıldırım ve yakınları, savcılığa cürüm duyurusunda bulundu.

Şikayet üzerine Vilayet Sıhhat Müdürlüğünce özel hastaneyle ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

“KENDİ HASTANESİNE GÖTÜRDÜ, BİR MÜDDET daha sonra ‘KAYBETTİK’ DEDİ”

Abla Songül Yıldırım, gazetecilere, ameliyat daha sonrası kardeşinde kanama olduğunu anlattı.

Yıldırım, kanama üzerine kardeşinin birebir hastanede 5 gün daha tedavisine devam edildiğini belirterek, şöyleki konuştu:

“hemen sonrasında konuta geldik ancak kardeşim bir daha kanama geçirdi. Çabucak ambulansı ve kardeşimin hekimini aradık. Tabibi, ambulans hekimine kendisinin yanına getirmelerini söylemiş oldu. Onlar kabul etmedi ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürdük.

Biz gittikten daha sonra tabibi geldi ve kendi hastanesine götürmek istedi. Tabibi, kardeşimi ikna ederek kendi otomobiliyle özel hastaneye götürdü. Biz de o hastaneye gittik. Üst çıkarmış, bir süre daha sonra yanımıza gelerek ‘hastayı kaybettik’ dedi. Biz neye uğradığımızı şaşırdık.”

“DOKTOR ORTADAN KAYBOLDU”

Aydoğdu’nun yeğeni Haydar Yıldırım da tabibin vefat haberini verdikten daha sonra ortadan kaybolduğunu ve kendisini tekrar görmediklerini öne sürdü.

Okumaya devam et...
 
Üst