Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bakan Koca’dan tabiplerin atama kurası talep toplama sürecine ait açıklama

Leila

Global Mod
Global Mod
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tabip, uzman tabip ve diş hekimlerinin bir hafta sürecek 3’üncü devir atama kurası için talep toplama sürecinde müracaat sayısının bir günde 2 bini geçtiğini bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tabiplerin atama kurası talep toplama sürecine ait açıklama açıklama yaptı.

Bakan Koca, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “3. periyot atama kurası ile Bakanlığımızda bakılırsav almak isteyen tabip, uzman hekim ve uzman diş hekimleri için talep alımı ‘http://pbs.saglik.gov.tr’den dün akşam başladı. Sayı, yalnızca 1 gün ortasında 2 bini geçmiş durumda ve önümüzde bir hafta daha var!” dedi.

Bakan Koca, 22 Eylül’de yapılan kabine toplantısının akabinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sıhhatte ‘beyaz reform’ ile adaletin ve her emeğin karşılığının olduğu bir periyodu başlattıklarının altını çizerek, “Kamuya geçişlerin daha fazla olduğunu daima bir arada bakılırsaceğiz. Kamuda çalışmanın avantajlı olduğunu herkes nazarancek. Çok yakında bunu bakılırsaceğiz. 1-2 aydan bahsediyorum” tabirlerini kullanmıştı.

Okumaya devam et...
 
Üst