Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bir Küçük Gün Işığı’nın Ümran’ı Esra Dermancıoğlu kimdir? Ünlü oyuncuya hırsızlık şoku!

Beykozlu

New member
Bir Küçük Gün Işığı dizisinde entrika dolu Ümran karakterine hayat veren ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Dermancıoğlu, oyunculuk mesleğine birinci vakit içinderda bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel’in teklifi ile başladı. Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. döneminin 139. kısmında konuk oyuncu olarak yer aldı.

Ardından Fatmagül’ün Kabahati Ne?, Doksanlar, Süper Yüzyıl: Kösem, Kırgın Çiçekler, Şahin Zirvesi, Bir vakit içinder Çukurova üzere başarılı projelerde yer aldı.

Oyunculuğunun yanı sıra toplumsal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, başından geçen olayı takipçileriyle paylaştı.

Esra Dermancıoğlu’na hırsızlık şoku

Sosyal medya hesabında 3,5 yıldır yazdığı senaryonun çalındığını anlatan Esra Dermancıoğlu, kelamlarıyla şoke etti.

Ünlü oyuncu paylaşımında, “Marifetli, eşsiz ve sipariş olmayan bütün işleriniz için, senaryolarınızı verirken sizi yönlendirdikleri üretimcilere ikaz edin… Sizi onlar alıp bir yapımcıya gdolayıyorlarsa daha da dikkat edin… Ellerinde “bizde kesinlikle bu biçimde bir öykü değil bu fazla orijinal“ dedikleri vakit bütün varlığınızla bu cümlelere inanmayın… Üretimci size “ben bu mecralara gdolayıyorum” dediğinde takibini yapın… Gdolayılen mecralara size bu geldi mi diye araştırın peşini bırakmayın… Kimseye güvenmeyin… Yanınızda “bunun hakkını ararız” diyenlere inanmayın ardınıza baktığınızda bir tek kolonoskopi aletini görürsünüz!!! Her üretimci natürel ki benzeri değil ne şahaneleri ile çalıştım çalışmaya devam ediyorum. Uzun bir vakte yayılıyorsa işin gidişatını sorgulayın zira siz beklerken o fikri oldukçatan alıp sete çıkmış olabilirler bana 1 yıl kaybettirdiler… Yazılacak fazla şey var ancak bunlara dikkat edin. Masaya avukatla oturun… Kolonoskopiye maruz kalmayın! Sizi seviyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ünlü oyuncunun paylaşımından daha sonra ömrü merak konusu oldu. Pekala Esra Dermancıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Esra Dermancıoğlu kimdir?

7 Aralık 1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Esra Dermancıoğlu, Zeynel Abidin Cümbüş’ün torunudur. Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde tamamlayan Dermancıoğlu, ondan sonrasında Franklin College İsviçre’de eğitimini sürdürmüştür. Dermancıoğlu, Şahika Tekand’ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları’nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora’nın konservatuvarında ses dersleri almıştır. Ayrıyeten yurt haricinde da çeşitli dersler almıştır.

Oyunculuk mesleğine ise birinci vakit içinderda, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel’in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. döneminin 139. kısmında konuk oyuncu olarak yer almıştır.

2010 yılında ise çekimleri sırf bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli sinemada rol almıştır. Ayrıyeten çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, Fatmagül’ün Cürmü Ne? isimli televizyon dizisinde Kutsal rolü ile kameraların karşısına geçmiş ve tanınır olmuştur. Son olarak, Bayan İşi: Banka Soygunu isimli sinema sinemasında Dürdane rolünü canlandırmıştır.

Eşinden oyuncu olmasını istemediği için[3] boşanan Dermancıoğlu’nun bu evliliğinden bir kızı bulunmaktadır.