Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bir tane yetmez dedi, peş peşe paylaştı! Art Sokaklar’ın Zeliş’i bornozunu açtı, sere serpe uzandı…

Beykozlu

New member
Erler Sinema imzalı, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D’de yayınlanmaya başlayan ve direktörlüğünü Orhan Oğuz’un yaptığı Art Sokaklar, 16. dönemi ile devam ediyor.

Aksiyon ve polisiyeye doyuran dizi, geçen 16 döneme karşın reytinglerdeki muvaffakiyet sıralamasını aşağı çekmedi.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu üzere isimlerin yer aldığı dizi, yaşana ayrılıklara karşın final sonucu almadı.

Dizinin birinci kısmından beri takımda olan lakin geçtiğimiz dönem ayrılan Yüsra Geyik, Zeliş karakteri ile bütünleşmişti.

Projenin rengi olan Yüsra Geyik, aldığı ayrılık sonucunın akabinde öbür bir reyting rekortmeni Camdaki Kız dizisine geçiş yaptı.

Lakin ünlü oyuncunun buradaki rolü kısa sürdü ve Camdaki Kız’da canlandırdığı Melisa karakterine geçtiğimiz aylarda veda etti.

21 Haziran 1990 tarihinde Samsun’da dünyaya gelen hoş oyuncu, Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Kısmı’ndan mezun oldu.

13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik birinci vakit içinderda Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı fakat asıl çıkışı üstte da belirttiğimiz üzere Art Sokaklar yardımıyla elde etti.

Diziden ayrılan lakin bir daha dönmesi için hayranlarından baskı alan hoş oyuncu, toplumsal medya paylaşımları vilayetle ekranlardaki rolünü geri planda bırakıyor.

Yüsra Geyik kısacık eteği ile toplumsal medyayı salladı

Vakit zaman cesaretli pozlarıyla gündeme gelen Yüsra Geyik bu pozlara bir yenisini daha ekledi. Geyik, faal kullandığı Instagram hesabından küçük etekli bir pozunu paylaştı.

O poza, “Hollywood starları gibisin”, “Bayıldım, harika” üzere peş peşe yorumlar geldi.


Geçtiğimiz günlerde giydiği beyaz transparan elbisesi çok konuşulmuştu. Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Zeliş rolü ile akıllara kazınan Yüsra Geyik; “Hayat Bilgisi”, “Yabancı Damat”, “Bebek Geliyorum Demez” üzere projelerde de rol aldı.
 
Üst