Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bir vakit içinder Çukurova bu akşam (13 Ocak) var mı, yok mu? İşte yeni kısım tarihi

Beykozlu

New member
Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, 1970’li yılların Adana’sında geçen bir devir dizisi olan Bir vakit içinder Çukurova, yeni dönemiyle da büyük ilgi görüyor.

Senaryosunu Ayfer Tunç’un kaleme aldığı, direktör koltuğunda Murat Saraçoğlu’nun oturduğu ATV’nin fenomen dizisi Bir vakit içinder Çukurova, her kısmıyla reytingleri altüst etmeyi başarıyor.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Hülya Darcan ve İlayda Çevik üzere başarılı isimlerin yer aldığı dizi, geçtiğimiz hafta yılbaşı niçiniyle ekranlara gelmemişti.

Bu hafta da bir fazlaca dizi yayınlanmayınca Bir vakit içinder Çukurova dizisinin akıbeti merak konusu oldu. ”Bu akşam Bir vakit içinder Çukurova var mı, yok mu?” sorusu,13 Ocak 2022 Perşembe ATV yayın akışıyla birlikte cevap buldu.

Pekala Bir vakit içinder Çukurova bu akşam yok mu, niye yok? Bir vakit içinder Çukurova dizisi yeni kısım ne vakit? İşte Bir vakit içinder Çukurova yeni kısım tarihi…

BİR vakit içindeR ÇUKUROVA BU AKŞAM YOK MU, YENİ KISIM NE VAKİT?

Bir vakit içinder Çukurova dizisi, sette çıkan koronavirüs hadiseleri niçiniyle bu hafta da yeni kısmı ile ekrana gelmeyecek. Bir vakit içinder Çukurova yerine bu akşam ATV’de Aman Reis Duymasın sineması yayınlanacak.

Dizinin yeni kısmının ne vakit yayınlanacağı çabucak hemen açıklanmadı. Fakat dizinin 20 Ocak Perşembe akşamı yayınlaması bekleniyor.


BİR vakit içindeR ÇUKUROVA SON KISIMDA NELER OLDU?

Şermin, nişanı atan Fikret’ten açıklama ister. Şermin ve Betül’e yapılanların cezasını ödetmek isteyen Züleyha, bu defa ikisini kapının önüne koyar. Birden epeyce farklı bir ömrün içine düşen Şermin ve Betül, Züleyha’dan intikam almak için and içer.

Polisler, savcıyla hengameye girişen Hakan’ı gözaltına alır. Hakan, dik başlılığına devam ettikçe Abdülkadir, Hakan’ın bir planı olduğunu anlayıp kaygıya kapılır. Cezaevine sevk edilen Hakan, Mahmut’la yüzleşir ve Züleyha’yı vuranın kim olduğunu sorar.

Züleyha Hakan Gümüşoğlu’nun kardeşinin öldüğünü haber alır almaz yollara düşer. Fikret de onu korumak için birlikte gitmeyi teklif eder. Yola çıkmadan Hakan’a cenazeye katılacağını ileti bırakan Züleyha, gerçeklere bir adım daha yaklaşır.
 
Üst