Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bu Defa Fantezi İçin Değil! İçi Muz Dolu Bir Prezervatifi Bütün biçimde Yutup Hastanelik Olan Tuhaf Adam

Leila

Global Mod
Global Mod
New York Post’un Jam Press’ten aktardığı habere nazaran ismi açıklanmayan bir adam içi muz dolu bir prezervatifi yutup hastanelik oldu. Dünyada çeşidinin birinci hadisesi olarak kabul edilen bu değişik durum, hafta başlarında ‘Cureus’ mecmuasında yayınlandı. Ayrıntılar içeriğimizde…????


Kaynak: https://nypost.com/2023/01/27/man-ate…

Geçtiğimiz günlerde akıllara sakinlik veren bir olay yaşandı. New York Post’un Jam Press’ten aktardığı habere göre ismi açıklanmayan bir adam içi muz dolu bir prezervatifi yutup hastanelik oldu.


34 yaşında olduğu öğrenilen adamın bunu niye yaptığı tam olarak bilinmiyor.



Genç adamın bir öfke nöbetinde içi muz dolu bir prezervatifi yuttuğu ve bu niçinle de önemli bir bağırsak tıkanıklığına niye olduktan daha sonra hastaneye kaldırıldığı belirtiyor.


Dünyada çeşidinin birinci hadisesi olarak kabul edilen bu enteresan durum, hafta başlarında ‘Cureus’ mecmuasında yayınlandı.


Garip olay, kimliği belirlenemeyen bir hastanın karın ağrısı, mide bulantısı ve kusma şikayeti ile hastaneye başvurmasıyla ortaya çıktı.


Genç adamın 24 saat boyunca rastgele bir yiyecek ve içecek tüketemediği için hastaneye gittiği ve yapılan ayrıntılı tarama kararında prezervatifin bulunduğu söz ediliyor.


Depresyon hikayesi olduğu bildirilen hasta, ‘hormonal öfke’ nöbeti geçirdikten daha sonra prezervatif kaplı muzu yutmayı başardı.


Ameliyat ile çıkartılan prezervatifin akabinde 34 yaşındaki hastanın üç gün ortasında taburcu edildiği ve meselesiz bir biçimde yemek yiyip boşaltım yapabilecek bir hale geldiği de belirtildi.


‘Ameliyattan iki hafta daha sonra, mide bulantısı yahut kusma olmadan düşük lifli bir diyetle beslenebiliyordu. Olağan bağırsak hareketlerine geri döndü ve ağrısı denetim altına alındı.”


Ayrıca bu durum, araştırmaya nazaran prezervatifte muz yutan birinin bilinen birinci örneği oldu.


Araştırmanın muharrirleri, ince bağırsak tıkanıklıklarının ender olduğunu ve ekseriyetle ‘yasa dışı uyuşturucu kaçakçılığı yapmak için uyuşturucu dolu prezervatiflerin yutulmasından’ kaynaklandığını belirtiyor.

Ne diyelim… Yorum sizde!

Okumaya devam et...
 
Üst