Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Büyük aileler sosyal ikramiyeyi en azından sonbahara kadar koruyacak

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Geniş aileler sosyal elektrik ikramiyesini en azından yeni bir hükümet kurulana kadar koruyacak, bu da sonbahardan önce kaldırılmayacağı anlamına geliyor. Bu Perşembe günü, Hükümetin Üçüncü Başkan Yardımcısı ve Ekolojik Geçiş ve Demografik Zorluk Bakanı Teresa Ribera tarafından kabul edildi ve gerekli kriterleri “yakında” değiştireceğine söz vermesine rağmen Bu yardıma ihtiyacı olmayan haneler ulaşamıyor, 23 Temmuz’daki “seçimlerden önce zar zor ayrılacaklar”.


Tartışma, geçen Mart ayında, Madrid Topluluğu’ndan bir meclis üyesi olan Enrique Ossorio’nun yüksek bir net varlığa sahip olmasına rağmen sosyal enerji ikramiyesinden yararlandığı ortaya çıktığında ortaya çıktı. Sırf geniş aile olmak için, bu grup için başka bir şart aranmadığı için, geliri ne olursa olsun talep eden herkese verilir.

Hükümet hızla tepki gösterdi ve Ribera, departmanının bu yardımın “mevcut düzenlemesini” “geniş ailelerde de gelir kriteri getirecek şekilde değiştireceğini” duyurdu. Aslında, bakan bu Perşembe günü, büyük aile dernekleriyle, en çok ihtiyaç duyan tüketicilere onlar olmadan eşlik edilmeye devam edebilecekleri yolun “çok net” bir analizine ve teşhisine izin veren birkaç toplantı yaptığını belirtti. gelir düzeyi yüksek ailelerin orta sınıf için tasarlanmış yardımlardan yararlanması gibi şok edici durumlar”.

Ancak bakan, elektrikli sosyal ikramiyeyi düzenleyen Kraliyet Kararnamesi’nin gözden geçirilmesi ve güncellenmesinin bu yasama meclisinde “zorlukla ele alınacağını” kabul ederek, bu olası değişikliğe ilişkin kararı sandıktan çıkacak bir sonraki hükümete bıraktı.

Aynı şekilde Ribera, Genel Radyoaktif Atık Planı’nın, işlenmesi çok ileri düzeyde olmasına rağmen, bir sonraki seçimlerden önce onaylanamayacağını da değerlendirdi. “Kısa vadede en önemli, en alakalı önlemleri almak zorunda kalacağız ve bu Ulusal Atık Planını muhtemelen seçimlerden sonra kabul etmek zorunda kalacağız” dedi.
 
Üst