Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Burçin Terzioğlu’nun nefes kesen sırt dekoltesi Instagram’ı coşturdu: “İşte kadın! Tablo gibi”

Beykozlu

New member
9 Mart 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burçin Terzioğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde (MSM) Aktör Stüdyo – Özel Sahne Diksiyon eğitimi aldı.

Kadın İsterse dizisinde yer alan ve Demet karakteri ile parlamaya başlayan Terzioğlu, Fırtına’daki partneri Murat Yıldırım ile evlendi.

Murat Yıldırım ile olan evliliğini 2014 yılında sonlandıran Terzioğlu, 2015’ten 2017’ye kadar Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül Çilingir karakterine hayat verdi.

Bu karakter yardımıyla yıldızı parlayan ve akıllara kazınan oyuncu, rol arkadaşı İlker Kaleli’ye gönlünü kaptırdı.

İlker Kaleli ile uzun süren bağını sonlandırdıklarını açıklayan Terzioğlu, son olarak Yalancı dizisi ile ekranda uzunluk gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde değiştirdiği üslubu ile toplumsal medyada paylaşım yapan bir kere daha gündeme gelen oyuncu, hoşluğuyla de hayranlarını büyülüyor.

Burçin Terzioğlu doğallığı

Burçin Terzioğlu, şu sıralar rastgele bir projede yer almıyor lakin son olarak Saliha Bademci ile Yalancı’da yer aldı. Show TV ekranlarında yayınlanan dizide Terzioğlu, hoşluğu ve performansıyla göz doldurdu.

İlk başlarda sevilen lakin reytinge kurban giden dizisi daha sonrası hayal kırıklığına uğrayan Burçin, toplumsal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündeme oturuyor.

Son olarak değiştirdiği imajı ile paylaşım yapan Burçin Terzioğlu’nun derin sırt dekoltesi verdiği elbisesiyle çektirmiş olduğu karesi olay oldu.


Burçin Terzioğlu’na toplumsal medyada yorum ve beğeni yağdı. Hayranları bu hoşluktan yoksun kalmamak ismine, Burçin Terzioğlu’nun uzun soluklu bir dizi ile ekranlara geri dönmesini istiyor.
 
Üst