Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Burcu Özberk’ten olay poz! Küçük elbisesini giyip…”Fotoğrafın sıcaklığı yaktı beni”

Beykozlu

New member
11 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Burcu Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Kısmı’ndan mezun oldu.

ilk vakit içinderda Harika Yüzyıl dizisinde Huricihan karakterine hayat vererek ekrana çıkan Özberk, asıl ününü ise Güneşin Kızları dizisinde kazandı.

Güneşin Kızları dizisinde Nazlı Yılmaz karakterine hayat veren Burcu, kısa mühlet içerisinde ekranların aranan yüzü oldu.

Akabinde Aslan Ailem dizisinde yer alan Burcu Özberk, Afilli Aşk ile yıldızını bir kere daha parlatma bahtı buldu.

Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde yer alan Burcu Özberk, Murat Boz ile Rüyanda Görürsün sinemasında oynadı.

Filmin heyecanla yayınlanmasını bekleyen Burcu, bu müddette tatile çıktı ve imaj değişikliğine gitti.

Saçlarını siyaha boyatan ve kestiği kahküllerle hoşluğuna hoşluk katan Özberk, toplumsal medya hesabından da yeni kareler yayınladı.

Yayınladığı karelerde hayranlarından beğeniler alan Burcun Özberk’in yurt haricinde da büyük ilgi gördüğü bir kere daha ortaya çıktı.

Güzel ve başarılı isme yorum yapan sayısız yabancı hayranı da vardı. Bunlarım yoğunlukta olanları ise Arap ülkelerinden…

Burcu Özberk ışıltısı

Güzel oyuncu Burcu Özberk, küçük elbisesiyle göz doldurdu. Sporunu ihmal etmeyen ve kusursuz fiziğiyle dikkatleri çeken Özberk, paylaştığı son karelerle yorum yağmuruna tutuldu.

Paylaştığı karelere “siyah kalp emojisi” ekleyen hoş ve başarılı isim için, “Çok güzelsin, hayli keyifli ol” usulünde yorumlar yapıldı.

Sosyal medyayı bir çok faal kullanan yıldız isim, dün köpeğiyle birlikte meskeninde çektirmiş olduğu dans görüntüsünü yayınladı.
 
Üst