Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Burgos’taki evinizi mi kiralayacaksınız? Bu ipuçları sürprizlerden kaçınmanıza yardımcı olacak

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
29 Nisan 2023 Cumartesi 07:21








olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • twitter






  • LinkedIn






  • Telgraf

pisos.com’un Mart ayı kira fiyatları raporuna göre, Burgos ili geçen yıla göre %18,45’lik bir artışla bölgedeki artışlara öncülük etti ve aynı zamanda ülkedeki dördüncü en büyük artış gösterdi. Sermaye de yükseldi, ancak daha ılımlı bir şekilde, %2.93. Burgos ilinde kiralık metrekare başına ortalama fiyat aylık 5,10 Euro’dur. Kiracıların her ay yüzey birimi başına 8,53 avro ödemesi gereken sermayede fark önemli.

Ancak ortalama fiyatların ötesinde, konum veya nitelikler aylık ödemeleri büyük ölçüde dalgalandırıyor, bu da Burgos’taki evimizi kiralamanın zamanı geldiyse bir fiyat belirlemeyi zorlaştırıyor. Sürprizlerden kaçınmak için, herhangi bir mülke genel olarak uygulanabilecek bir dizi ipucunu takip etmeniz kolay olacaktır. Evinizi en iyi garantilerle kiralamak için en yararlı olduğunu düşündüğümüzleri öneriyoruz.


Uygun bir kiracı bulun



Potansiyel bir kiracıyı ilk görüşmede %100 tanımak için bir ana anahtar yok ama uygunluğundan emin olmak için biraz araştırma yapıp aynı zamanda bazı belgeler talep edebiliyoruz. bize ekonomik veya çalışma durumlarına objektif bir şekilde ışık tutuyorlar.

İş sözleşmesi ve maaş bordroları, istemeniz gereken ilk şeydir. O sırada kıdemine ve aldığı sabit gelire bakacaksınız. Doğal olarak sahip olduğunuz bir diğer teminat, banka teminatı veya teminat gibi diğer mekanizmalara ek olarak teminat talebinde bulunmaktır. Kiracı sorunsuz ödeyebiliyorsa en azından ekonomisi bunu karşılayabilir.


Ayrıntılı bir sözleşme taslağı hazırlayın



Bir kiralamada iki tarafı yasal olarak birleştiren şey, hak ve yükümlülüklerin belirlendiği sözleşmedir. İdare için, bir evin kiralanmış olduğu ortaya çıkacak, ancak aynı zamanda, herhangi bir tür iddia durumunda, bu belge, her iki tarafın da cevap vereceğini ve talep edebileceği bir garantidir.

Kira sözleşmesi yapılırken uyulması gereken bir takım hususlar vardır, buna rağmen ne kadar detaylı ve kesin olursa herkes için o kadar iyidir. Evin içindeki her şeyin ve durumunun bir envanterini içerir. Gerekirse fotoğraflarla eşlik edebilirsiniz. Daha fazla bilgi daha iyidir.


Kira ödememe sigortası



Hiç kimse varsayılandan güvenli değildir. İyi bir kiracı arama endişesi yaşamış olabilirsiniz ancak ani bir kriz karşısında bu pasif gelir tehlikeye girer. Lansman, herhangi bir aylık ödeme almayacağınız uzun bir zaman alabilir. Bunu önlemek için, aylık ödemenin tahsil edilmesini ve hatta evinizdeki herhangi bir hasarın onarılmasını garanti edecek sözleşmeli kira ödememe sigortasına başvurabilirsiniz. Bu tür işlere adanmış şirketler, sözleşmelerinde daha sakin olmanıza yardımcı olacak çok sayıda hizmet ve madde sunar.


adil bir fiyat belirlemek



Evin konumuna, yüzeyine, durumuna veya mobilyalarına göre fiyatını belirleyeceksiniz. Bu makul olmalı, sübjektif değerlendirmelerden arınmış olmalıdır. Piyasaya ve gerçekliğe bağlı kalmanız gerekecek. Fiyat kalite oranı dengeli değilse kimse evinizi kiralamaz. İnternette bir tur atın, bölgenizdeki fiyatları karşılaştırın ve böylece ne istemenin makul olacağına dair çok daha yakın ve daha gerçek bir fikir edineceksiniz. Tam olarak bilgilendirilmek ve tavsiye almak söz konusu olduğunda güvenli bir seçenek olduğu için bir ajansın hizmetlerini almayı düşünün.


senin için olduğu gibi



Evde gerekli iyileştirmeleri yapmanız esastır ve gereklidir. Kapsamlı bir temizlik, elektrik tesisatında, sıhhi tesisatta, kapı ve pencerelerde ve boyada bir güncelleme… Bütün bunlar, reform yapmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez, sadece her şeyin taşınmaya hazır olduğu anlamına gelir.

Ev eşyalı ise, bunların bir kilerde veya konteynerde olabilecek şeyler değil, işlevsel parçalar olduğundan emin olun. Elektrikli cihazların iyi çalıştığından, örneğin buzdolabının buz yapmadığından veya gaz tesisatının güvenli olduğundan emin olun.





hata bildir
 
Üst