Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bursa’da minik öğrenci, Sefo’lu seçim vaadini yerine getirdi

Beykozlu

New member
Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki özel bir okulda ilkokul temsilciliğine aday olan 9 yaşındaki Tuana Ulusoy, seçimi kazanması halinde herkese tatlı dağıtacağını ve rap müzikçisi Sefo’yu okula getireceğini vadetti.

Yaklaşık bir ay evvel yapılan seçimde Tuana, lider oldu.

Bir veli, Tuana’nın vaadini toplumsal medya hesabından paylaştı.

“Başkan yalancı çıkmasın”

Yapılan paylaşımı nazarann Sefo da “Başkan yalancı çıkmasın diye bu okula gideceğim. Ancak waffle işini çözmesi lazım.” ifadelerini kullandı.

ondan sonrasında okul idaresiyle irtibata geçen Sefo, dün okula gelerek öğrencilerle buluştu.

DHA’da yer alan habere bakılırsa okul idaresi ve okul temsilcisi Tuana ile görüşen Sefo, çabucak sonrasında öğrencilere küçük konser verdi, fotoğraf çekimi isteklerini de geri çevirmedi.

“Bundan daha sonra da ünlüleri getirebilirim”

Vaadini gerçekleştirdiği için memnun olduğunu söyleyen Tuana Ulusoy, “her insanın beni seçeceğini biliyordum. Seçim vaadimde tatlı dağıtacaktım bir de Sefo’yu getirecektim. Çok memnunum ve heyecanlıyım. Bundan daha sonra da ünlüleri getirebilirim.” dedi.

“Mutluluklarını gördükçe, memnun oluyorum”

Tuana’nın kelamlarının akabinde Sefo, “Sefo’yu getirdin de tatlı ne olacak?” diyerek espri yaptı.

Öğrencilerle buluştuğu için memnun olduğunu belirten müzikçi Sefo, “Ben de heyecanlıyım. Çocukların memnunluklarını gördükçe, keyifli oluyorum. Ortada bu biçimde şeyler yapmak bana âlâ geliyor. Liderin kelamını tutturduk. Yalancı çıkmasın diye buraya geldik. Toplumsal medyada bir paylaşım gördüm. Çabucak bağlantıya geçtik ve geldik.” diye konuştu.

“Bugün kızımın vaadini gerçekleştirdi”

Kızının vaadini gerçekleştirmesine vesile olan Sefo’ya teşekkür eden Tuana’nın annesi Semra Ulusoy da “Kendisine fazlaca teşekkür ediyoruz. Bugün kızımın vaadini gerçekleştirdi. Çok memnunum. Seçimden birkaç gün evvel konuşmasını yaptığında bunu vadetmişti. Kendisi de epey süratli bir biçimde vaadini yerine getirdi.” tabirlerini kullandı.