Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Caixabank ve ING mevduat rekabetini körüklüyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
6 Eylül 2023 Çarşamba, 17:43.


Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • heyecan






  • LinkedIn






  • Telgraf

Caixabank ve ING, ücretlerini iyileştirerek müşteri mevduatlarına yönelik rekabeti artırdı. Özellikle ING, hem mevcut müşteriler hem de 6 – 30 Eylül tarihleri arasında yeni para yatıran yeni müşteriler için 4 aylık %2,75 oranında yeni bir APR depozitosu sunuyor. Yeni depozito için minimum miktar gerekmiyor ve ilk sentten maksimum 100.000 Euro’ya kadar ödeme yapılacak. Ayrıca 12 ve 18 ay vadeli mevduatınızın ücreti de farklı tutar aralıklarına göre değişmekle birlikte %2,25 APR getirisine kadar artmaktadır. Buna karşılık Cuenta Naranja, Bordro Hesabı müşterileri için %1,25 APR ve henüz hesabı olmayanlar için %0,85 APR tutarında ücret sunuyor.


Caixabank ise, %2’ye varan APR faiz oranıyla, koşullarla ve bir yıl vadeli bir mevduat başlatmaya karar verdi. Faiz oranı %1’den başlar ve müşterinin sözleşme yaptığı ürünlere göre artar. Dolayısıyla, maaş veya emekli maaşının doğrudan tahsil edilmesi yarım puanlık bir ikramiye gerektirirken, ev, hayat veya sağlık sigortası, Securitas veya Kıdemli Koruma alarmı veya MyBox Emeklilik ürünü yaptırdıysanız, 0,25 puan ek alırsınız. Her durumda, hayat ve ev sigortası, faiz oranını %0,25’e kadar sübvanse etmek için yıllık minimum 120 Euro prim gerektirir. Minimum sözleşme tutarı 5.000 Euro’dur ve maksimum tutar yoktur. CaixaBank bu ürünü hem yeni hem de mevcut müşterilere yönlendiriyor. Mevduatın vadesinden bir yıl sonra ana parayla birlikte faiz alınır.

Aynı hafta, Başkan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Nadia Calviño, önde gelen İspanyol bankalarının başkanlarıyla bir araya geldi ve mevduatlara daha iyi ödeme yapmalarını talep etti. Santander ve BBVA’nın halka açık faizli mevduat teklifi yok, ancak Santander’in Birleşik Krallık’ta ve ikincisinin İtalya’da %5’e varan getiri sağlamasına rağmen.






Yorum





hata bildir
 
Üst