Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Çalıkuşu’nun Mari’si, Kalp Atışı’nın Bahar’ı.. Ege Kökenli’den derin dekolteli poz! ‘İnsan değilsin ya’

Beykozlu

New member
1993 yılında Kırklareli’de dünyaya gelen ve lise periyoduna kadar orada yaşayan Ege Kökenli, Saint Joseph Fransız Lisesinde eğitim görmek için İstanbul’a geldi.

5 yıl boyunca lisenin tiyatro kısmında yer alan ve 11 yaşında En Güzel Arkadaşım projesi ile ekrana çıkan Kökenli, Haliç Üniversitesi’nde konservatuvar eğitimi aldı.

En Düzgün Arkadaşım, Anadolu Kaplanı, Öğretmen, Yahşi Cazibe, Çalıkuşu, Çiçek, Güneşin Kızları, Asla Vazgeçmem, Kalp Atışı, Yasak Elma, Benim Tatlı Yalanım, Kefaret, Menajerimi Orta ve Doğu üzere imaller yer alan Kökenli, uzun vakittir sessizliğini koruyor.

Son olarak 2021 yılında ekranda uzunluk gösteren Ege Kökenli, şimdilerde toplumsal medya üzerinden verdiği pozlarla gündem oluyor.

Kalp Atışı dizisinde popülaritesini artıran, Hikaye Karayel ve Gökhan Alkan bile birlikte yer alan Kökenli’yi hayranları bir daha kuvvetli bir projede görmek istiyor.

bir daha ekranlara dönmek için sabırsızlanan Ege Kökenli, son verdiği pozlar ile hayranlarının aklını başından aldı.

Ege Kökenli’nin dekoltesi dikkati çekti

Ünlü oyuncu Ege Kökenli pozlarıyla toplumsal medyanın ilgisini çekti. Dekolteli pozlarını paylaşan Kökenli’nin hoşluğu parmak ısırttı.

Uzun vakittir ekranlarda yer almayan oyuncunun son pozuna, “Mahalle oturuşu”, “İnsan değilsin” üzere yorumlar geldi.

Mert paylaşımları ile beğeni toplayan Ege Kökenli’nin hayranları ise oyuncunun paylaştığı karelerden dolayı son derece şad.

Hayran oldukları ismi ekranda bakılırsameyenler, toplumsal medyasını faal kullanımından dolayı Kökenli’yi tebrik ediyor.
 
Üst