Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Camdaki Kız 32. kısım fragmanı: Nalan ve Hayri yakınlaşıyor!

Beykozlu

New member
Gülseren Budayıcıoğlu’nun tıpkı isimli romanından Kanal D ekranlarına uyarlanan Camdaki Kız dizisi, ikinci dönemiyle da milyonları ekran başına kilitlemeye başarıyor.

Takımında Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, İhtilal Yakut, Parıltı Sürer, Hande Ataizi, Enis Arıkan ve Selma Ergeç üzere isimlerin yer aldığı Camdaki Kız, her kısmıyla toplumsal medyada da gündem olmayı başarıyor.

Direktörlüğünü Nadim Güç’ün üstlendiği ve perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız dizisinin 24 Şubat Perşembe akşamı ekranlara gelecek 32. kısım fragmanı yayınlandı.

Yeni kısım fragmanında, Nalan’ın Cana ile hesaplaştığı görüldü. Nalan’ın, ”Kadınlar daima yanlış erkeklere aşık olurlar.” kelamlarına karşılık Cana,‘Adamlar da daima hakikat bayanlara yanlış yaparlar.” halinde karşılık verdi.

Nalan, ”Ama üzgünüm ki Cana, ben o senin görmek istediğin aptal Nalan değilim.” diyerek artık değiştiğinin iletisini verdi.

Öte yandan Nalan, Cana ile hesaplaştıktan daha sonra Hayri ile aşkın manasını arar. Feride ise Sedat’a Cana’ya uyguladığı cezayı planlar.

Nalan ve Hayri içinde ise enteresan yakınlaşma başlar. Hayri’nin ”İnsan aşık olduğu vakit bütün benliğini unutur, kendinden vazgeçer. Yani karşı tarafla bir bütün olur.’‘ kelamları dikkat çeker.

Pekala Nalan ve Hayri içinde neler olacak? İşte Camdaki Kız 32. kısım fragmanı…


CAMDAKİ KIZ 31. KISIM ÖZETİ

Feride, Cana’ya dersini vermek için onu bodrum katına kapatır. Cana’nın Sedat’la olan alakasının devam ettiğini öğrenen Feride, daha tehlikeli bir planla Cana’nın karşısına geçer.

Nalan, hamileliğinin tadını çıkaramadan Sedat’la içinde oluşan uçurumu fark etmeye başlar. Sedat’ın telefonuna Cana’dan gelen iletisi bakılırsan Nalan, kuşkularının peşini takip etmeye kararlıdır. Rafet’in tasarruf buyrukları konakta fırtına estirir. Lakin, Gülcihan’ın alış veriş krizi tutunca olanlar olur.

Sedat’ın ısrarla Cana’yla görüşmeleri devam edince Nalan, Sedat’ın peşine düşer. Adil ise kızının evliliğindeki o büyük sırrı taşıyamaz. Nalan’a ihanete uğradığını anlatmak isteyen Adil, her fırsatta Feride’nin pürüzüne takılır. Pekala, Nalan Sedat ve Cana içinde neler olduğunu bu kere öğrenecek mi?
 
Üst