Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Celsa, Indra'nın finans direktörünü işe aldı

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Perşembe günü yapılan bir açıklamada, Celsa grubunun ekonomist Borja García Alarcón'u mali direktör (CFO) olarak atadığı ve grubun yönetim komitesinin bir parçası olacağı bildirildi. Indra'ya CFO olarak katıldığı 2013-2022 yılları arasında Enagás'ta finans direktörlüğü yaptıktan sonra “büyük İspanyol şirketlerinde geniş deneyime” sahip.


Onun gelişiyle şirket, kendi deyimiyle prestijli bir ekibe sahip olmak için “son aylarda başlayan kuruluş sürecine devam ediyor”.

Celsa CEO'su Jordi Cazorla, García-Alarcón'un atanmasının “şirketin yeteneklere olan bağlılığında önemli bir adım” teşkil edeceğine dair güvence verdi.

García-Alarcón, grubu “tarihi bir şirket ve kendi sektöründe bir referans noktası” olarak tanımladı ve sürdürülebilir büyümenin temellerinin atılmasını savundu.

Saatler önce Borja García-Alarcón, 2023 mali yılı hesaplarının hazırlanması ve sonuçların sunulmasının ardından yeni bir profesyonel işe başlamak üzere Şubat ayı sonunda şirketin mali direktörlük görevinden ayrılma kararını Indra'ya bildirdi. sahne.


Indra, García-Alarcón'a “kendisine bağlılığı ve şirkete sağladığı hizmetlerden dolayı” şükranlarını sundu. İspanyol teknoloji ve savunma şirketi, Ulusal Menkul Kıymetler Piyasası Komisyonu'na (CNMV), Indra'nın mali yönetiminde “düzenli bir devir” sürecinin yürütülmeye başladığını bildirdi.
 
Üst