Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Cem Yılmaz’ın yeni dizisi: Erşan Kuneri’nin yayın tarihi belirli oldu

Beykozlu

New member
Ünlü direktör, oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz, eşi gibisi olmayan bir bahse sahip bir dizi projesine imza attı.

Yılmaz, daha evvel G.O.R.A. ve Arif V 216 filmlerinde izleyici karşısına çıkan Erşan Kuneri karakterini diziye uyarladı.

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve başrolünü üstlendiği Erşan Kuneri dizisi, dijital yayın platformu Netlfix’te yayınlanacak

İlk dönemi 8 kısımdan oluşan dizi, Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını bahis alacak.

bir müddetdir çekimleri devam eden dizinin ne vakit yayınlanacağı ise izleyiciler tarafınca merak ediliyordu.

13 Mayıs’ta yayında

Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili, Özkan Uğur ve Nilperi Şahinkaya üzere isimleri buluşturan Erşan Kuneri dizisinin yayın tarihi aşikâr oldu.

Cem Yılmaz, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, dizinin 13 Mayıs’ta yayınlanacağını deklare etti.


Erşan Kuneri’nin mektubunu paylaştı

Sosyal medya hesabından dizinin afişini paylaşan Yılmaz, Erşan Kuneri karakterinin yazdığı bir mektubu da yayınladı.

Erşan Kuneri’nin yazdığı mektupta ise şu tabirler yer aldı:

”bir daha daktilonun başındayım. Yazıhanedeyim. ‘Doyamadım’ sinemamız acayip bir iş yaptı ortalık yıkıldı. Toparladık üzere. Mami de mutlu. Miki Bar da fazlaca âlâ gidiyor. Acısıyla tatlısıyla ne 2 yıldı be. 7 sinema yaptık toplam bu 2 sene. Ben varım, Muammer var, Alev, Seyyal, Feride, Tumtum, Altın ve Payro. Alev’e Kuru Murat’ı anlatırken ne demiştim bizim neyimiz eksik en hoşlarını yaparız demiştim. Payro Kemal ile daha dün görüştüm bir daha setlerde haylaz. Abi diyor Blue Box’ı Erman’da birinci sen kullandın herkes artık uçma peşinde dedi. Güldürü, macera, aşk, intikam.. 7 film… Kimilerini 3 günde çektik kimilerini 40 günde. kimi vakit 40 gün emek verirsin 40 yıl unutulmaz.”

”Ben Erşan Kuneri, bir yıldız olduğum kadar bir sinema işçisiyim. 40 yıl daha sonra biri bulsa sinemalarımızı izlese bugünleri yad etse ne sevinirim. Düşünsenize yıl olmuş 2022, biz tahminen yokuz. Lakin sinemamız oynuyor bir yerlerde. Ne hoş olurdu. Bir yere not edin 13 Mayıs 2022 geçen Alev’in yıldız haritasında çıktı, belirli mi olur o gün bugündür tahminen. Hepinizi epeyce sevdim ve seviyorum, seveceğim. Beni gördüğünüz yerde izleyin bundan daha hoş ikram olmaz bana. Göklerdeki değil yanı başınızdaki yıldızınız. Erşan Kuneri. 1982/ İstanbul”



Erşan Kuneri kimdir

Erşan Kuneri, Cem Yılmaz sinemalarında yer alan renkli karakterlerden biridir. GORA ve Arif v 216 sinemalarıyla tanınan Erşan Kuneri, sinema imalcisi ve cümbüş yeri sahibidir.

Dizinin birinci dönemi, erotik sinema imalcisi olan Erşan Kuneri’nin 1975-78 içindeki sinema macerasını husus alınacak.
 
Üst