Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Cennet Mahallesi’nin Sultan’ı minicik atletiyle bakılırsanin gözlerini kamaştırdı! ‘Nevrimiz döndü be..’

Beykozlu

New member
2 Ocak 1979 yılında dünyaya gelen Çağla Şıkel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda okudu ve bale eğitimi aldı.

Baleyi fazlaca sevdiğini her fırsatta lisana getiren hoş isim, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda lisans eğitimini tamamladı.

1997 yılında Mıss Turkey birincisi olarak gösteri dünyasına adım atan Çağla Şıkel, 10 Ağustos 2008 yılında müzikçi Emre Altuğ ile evlendi.

Bu evliliktilk evvel yer aldığı Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Sultan karakteri yardımıyla tanınan Şıkel, 12 Ocak 2015 yılında ise büyük bir aşkla evlendiği Altuğ’dan boşandı.

Kuzey ve Uzay isminde iki erkek çocuk dünyaya getiren Çağla Şıkel, boşandıktan daha sonra uzun bir süre kimseyi hayatına almadı.

Çocuklarıyla vakit geçiren ve gündüz programı sunan Şıkel, son vakit içinderda ise Youtube üzerinden görüntüler yayınlamaya başladı.

Toplumsal medyayı faal kullanan ve yaptığı her iş ile beğenilen Şıkel, spor üslubu ve hoş fiziği ile birkaç aydır haberlere husus oluyor.

Çağla Şıkel’den fizik gösteri

İki çocuk annesi Şıkel’in kusursuz fiziği lisanlara destan oldu. Hoşluğu ve kendisine güzel bakması ile bilinen Çağla Şıkel, hafta sonunu ise oğulları ile geçirdi.

Kuzey ve Uzay’ı alarak açık alana keyif yapmaya giden Şıkel, o anları toplumsal medya hesabından yayınladı.

Çocuklarıyla voleybol oynayan ve spor üslubu ile dikkati çeken modelin bir daha kusursuz fiziği göz önündeydi. Hayranlarından yorum üstüne yorum alan Şıkel için, “Nevrimiz döndü” denildi.
 
Üst