Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Çiftçilerin grevi nedeniyle 19'uncu Pazartesi günü yollar kapandı, güncellenmiş DGT haritasına bakın

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Çiftçilerin protestoları, İspanya genelindeki seferberliklerle geçen birkaç günün ardından, 19 Şubat Pazartesi günü on dördüncü günüyle karşı karşıya. Tarım, Balıkçılık ve Gıda Bakanı Luis Planas, çiftçilerin, çiftçilerin ve taşımacıların uzun süredir devam eden protestoları çerçevesinde, şu anda İspanyol kırsalını etkileyen sorunları ele almak üzere bugün özerk topluluklarla bir araya gelecek. İspanya'da bir hafta geçireceğim ve bu önümüzdeki günlerde de devam edecek.


Geçen haftaki toplantılarda önerilen başlıca önlemler arasında, gıda zinciri yasasına uygunluğun sağlanmasına yönelik denetimlerin güçlendirilmesi için yeni bir Devlet Gıda Bilgi ve Kontrol Ajansının kurulması, kurala uymayan şirketlere yönelik ciddi ve çok ciddi yaptırımların yayınlanması yer aldı. Bu, zararına satış yapmayı ve ana taleplerden biri olan dijital not defterinin (CAP yardımına erişim aracı) gönüllü olarak oluşturulmasını yasaklıyor.

Tarımsal meslek kuruluşları, en azından COAG, Asaja ve UPA'nın Madrid'de seferberlik çağrısında bulunduğu ve AB Tarım Bakanları Konseyi toplantısına denk gelen 26 Şubat'a kadar seferberliği sürdürecek. Unión de Uniones, İspanya'daki protesto takvimini ve İspanyol kırsalının yaşadığı ciddi durumu protesto etmek için 21 Şubat Çarşamba günü Madrid'e varması planlanan büyük traktör römorkunu da sürdürdü. Tarım Bakanlığı'nın kapısı.

Bu DGT haritasında çiftçilerin grevi nedeniyle kapanan yolları gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz.


Seferberliğin ilk günü olan 6 Şubat'tan bu yana, İçişleri Bakanlığı olası yaptırımlar için yaklaşık 9.000 kişiyi (8.886) tespit etti; yolların kapatılması ve traktörle ilgili 3.000'in biraz üzerinde (3.189) idari şikayet başlatıldı. İspanya'nın farklı yerlerinde römorklar. Ayrıca protestoların ilk gününden bu yana biriken tutuklu sayısı da 44 kişiye ulaştı.
 
Üst