Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Çiftçilerin grevi nedeniyle bu Cuma günü yollar kapandı, güncellenmiş DGT haritasına bakın

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Çiftçilerin protestoları, İspanya genelindeki seferberliklerle geçen birkaç günün ardından, 16 Şubat Cuma günü on birinci günüyle karşı karşıya. Tarım, Balıkçılık ve Gıda Bakanı Luis Planas ile sektörün büyük kuruluşları Asaja, COAG ve UPA arasında yapılan toplantı sonuç vermedi ve profesyonel tarım kuruluşları, daha da fazlasını ortaya koymak için planlanan seferberliklerini sürdürecek. basınç. Hükümet kendi adına, gıda zincirindeki ihlallerin denetimini güçlendirmek ve üçüncü ülke pazarlarından yapılan ithalatın daha fazla denetlenmesini sağlamak için çeşitli önlemler duyurdu.


Bugün için Murcia ve Madrid otoyollarını eş zamanlı kesecek Valensiya yollarında seferberlik bekleniyor. Ayrıca Endülüs, Madrid veya Castilla y León gibi İspanya'daki diğer topluluklarda da.

Protestoların ikinci haftası, Pazartesi günü, İspanya'nın farklı yollarında görev yapan Polis ve Sivil Muhafız ajanlarının yanı sıra bölgesel polisin, daha önce bildirilmeyen yoğunluklarda yolların kapatılamayacağı yönündeki bildirimiyle başladı.

Bu DGT haritasında çiftçilerin grevi nedeniyle kapanan yolları gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz.


Hareketliliklerin başladığı geçen Salı gününden bu yana, İçişleri Bakanlığı olası yaptırımlar için 8.807 kişiyi tespit etti ve İspanya'nın farklı yerlerindeki barikatlar ve çekici römorklarıyla ilgili 3.189'un biraz üzerinde idari şikayette bulunuldu. Ayrıca geçtiğimiz Salı gününden bu yana tutuklu sayısı toplam 43 kişiye yükseldi.
 
Üst