Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Çiftçilerin grevi nedeniyle bu cumartesi yollar kapandı, güncellenmiş DGT haritasına bakın

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Çiftçilerin protestoları, İspanya genelindeki seferberliklerle geçen birkaç günün ardından, 17 Şubat Cumartesi günü on ikinci günüyle karşı karşıya. Geçtiğimiz Perşembe günü Tarım, Balıkçılık ve Gıda Bakanı Luis Planas ile sektördeki büyük kuruluşlar (Asaja, COAG ve UPA) arasında yapılan toplantının ardından bu tarım grupları önerileri analiz etmeye devam ediyor ancak bu arada grev ve protestoları iptal etmedi.


Önerilen ana tedbirler arasında, gıda zinciri kanununa uygunluğun sağlanmasına yönelik denetimlerin güçlendirilmesi için yeni bir Devlet Gıda Bilgi ve Kontrol Ajansının kurulması, aynı fiyattan satış yapılmasını yasaklayan kurala uymayan şirketler için ciddi ve çok ciddi yaptırımların yayınlanması yer alıyor. kayıp ve temel taleplerden biri olan dijital not defterinin (CAP yardımına erişim için bir araç) gönüllü olarak kurulması.

Bugün için Murcia ve Madrid otoyollarını eş zamanlı kesecek Valensiya yollarında seferberlik bekleniyor. Ayrıca Endülüs, Madrid veya Castilla y León gibi İspanya'daki diğer topluluklarda da.

Protestoların ikinci haftası, Pazartesi günü, İspanya'nın farklı yollarında görev yapan Polis ve Sivil Muhafız ajanlarının yanı sıra bölgesel polisin, daha önce bildirilmeyen yoğunluklarda yolların kapatılamayacağı yönündeki bildirimiyle başladı.


Bu DGT haritasında çiftçilerin grevi nedeniyle kapanan yolları gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz.

Hareketliliklerin başladığı geçen Salı gününden bu yana, İçişleri Bakanlığı olası yaptırımlar için 8.886 kişiyi tespit etti ve İspanya'nın farklı yerlerinde yol kapanmaları ve traktör römorkları nedeniyle 3.189'un biraz üzerinde idari şikayette bulunuldu. Ayrıca geçtiğimiz Salı gününden bu yana tutuklu sayısı toplam 44 kişiye yükseldi.
 
Üst