Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Cinsel Sıhhat Uzmanından adamların Yaşadığı Cinsel Rahatsızlıklar İçin Tesirli Tahlil Teklifleri

Leila

Global Mod
Global Mod
Erektil disfonksiyon yahut erken boşalma üzere meseleler yaşıyorsanız, cinsel bağlantı yaşamayı isteseniz de bu artık size göz korkutucu gelebilir. Ancak bu tıp sıhhat sıkıntıları, yatak odanızdaki vaktinizi kısıtlamanızı gerektirmiyor. Bu durumlara yardımcı olabilecek birtakım teklifleri cinsel sıhhat uzmanı deklare etti. Ayrıntılar için buyurun…????


Kaynak: https://www.dailystar.co.uk/love-sex/…

Erektil disfonksiyon yahut erken boşalma üzere problemler yaşıyorsanız, cinsel bağlantı yaşamayı isteseniz de bu artık size göz korkutucu gelebilir.


Ancak bu tıp sıhhat problemleri, yatak odanızdaki vaktinizi kısıtlamanızı gerektirmiyor.


Erkek cinsel sıhhati ve üroloji uzmanı Dr. Stahl, insanların sıkıntılarını çözmeye yardımcı olmak için neler yapabileceğine dair ipuçları paylaştı.


Erektil disfonksiyon (ED) yaygın bir cinsel fonksiyon bozukluğu hali olup, her yaşlarındaki erkekte görülebilir. Bu durum ilaç, ömür üslubu değişiklikleri yahut her ikisi ile birden tedavi edilebilir. Bir sıhhat uzmanıyla ne kadar erken konuşursanız, tedavi olabilir ve tatmin edici bir cinsel hayatın tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.


Erektil disfonksiyon için bir risk faktörü olarak kabul edildiğinden, sigara içiyorsanız, bırakmalısınız.


Ayrıca sodyum ve yağ oranı yüksek besinler tüketmemelisiniz. Çalışmalar obez adamların olağan kilo aralığındaki erkeklere kıyasla erektil disfonksiyon geliştirme riskinin daha fazla olduğunu gösteriyor. Bunlar haricinde alkol tüketiminizi de gözden geçirmelisiniz.


Diğer bir cinsel fonksiyon bozukluğu ise erken boşalma. Araştırmacılar kesin olarak sebebini bilmese de bu durumun sıklıkla ruhsal niçinlerden kaynaklandığı düşünülüyor.


Bu ruhsal meseleler içinde depresyon, gerilim, dert, suçluluk, zayıf vücut imajı, inanç eksikliği yahut cinsel istismar hikayesi bulunabilir. Erken boşalma, enfeksiyon, olağandışı hormon düzeyleri ve olağandışı serotonin sevisi üzere fizikî niçinlerden de kaynaklanabilir.


Erken boşalma çarçabuk tedavi edilebilir.


Araştırmalar, sistemli antrenman yaparak, zihinsel sıhhatinize odaklanarak ve partnerinizle açık ve dürüst bir biçimde konuşarak erken boşalmanın önlenebileceğini göstermekte.


Bu üslup rahatsızlıklar yaşıyorsanız, yanlışsız tedavi için bir sıhhat uzmanına danışmalısınız.

Okumaya devam et...
 
Üst