Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Coronada dikkat çeken gelişme! İki yıl daha sonra birinci kere oluyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Corona virüsüyle uğraş sürerken Türkiye’de iki yılın akabinde bir birinci yaşandı. Sıhhat Bakanlığı birinci sefer son 24 saati içeren olay tablosunu yayımlamadı.

Türkiye’de birinci olayı 11 Mart 2020’de görülen corona virüsüyle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sıhhat Bakanlığı virüsün görüldüğü günden itibaren yayımladığı yeni bilgi tablosunu 27 Nisan’da es geçti ve birinci sefer günlük olay ile vefat sayısını açıklamadı.

BİLİM ŞURASI TOPLANMAMA KARARI ALMIŞTI

Sağlık Bakanlığı Bilim Konseyi da geçtiğimiz salı günü gerçekleştirdiği görüşmede yeni kararlar almıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Şurası toplantısı daha sonrası yaptığı açıklamada konseyin, olağanüstü bir müddetç haricinde toplantı yapmayacağını duyurmuştu. Ayrıyeten 2 yıldır ömrümüzde olan maskelerin de kapalı yerlerdeki kullanma zaruriliği kaldırılmıştı.

26 NİSAN’DA OLAY VE VEFAT SAYISI KAÇTI?

Bakanlığın 26 Nisan bilgilerine göre, dün 132 bin 633 test yapılmıştı. Dün, 2 bin 511 olay tespit edilirken, 14 kişi hayatını kaybetmiş ve 14 bin 425 kişi sıhhatine kavuşmuştu.


TÜRKİYE’DE TOPLAM HADİSE SAYISI KAÇ?

Türkiye’de yayımlanan son tabloya göre, toplam hadise sayısı 15 milyonun üzerinde. Şimdiye kadar virüs niçiniyle 98 bin 720 kişi ise hayatını kaybetti.

Okumaya devam et...
 
Üst