Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Coronada yeni datalar belirtildi! İşte bugünkü olay ve vefat sayısı

Leila

Global Mod
Global Mod
Sıhhat Bakanlığı’nın deklare ettiğı 21 Nisan 2022 Perşembe gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna göre son 24 saatte 17 kişi hayatını kaybetti. Yeni hadise sayısında ise düne bakılırsa düşüş yaşandı.

Sıhhat Bakanlığı, Türkiye’nin günlük COVID-19 tablosunu deklare etti. 21 Nisan’a ilişkin datalara göre, 153 bin 733 test yapıldı.

Aktüel datalara nazaran, 3 bin 354 yeni olay tespit edilirken 17 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 18 bin 964 kişi sıhhatine kavuştu.


AŞILAMADA BİRİNCİ SIRADA HANGİ KENT VAR?

Bakanlığın tablosuna bakılırsa Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA’DA

Bakanlığın tablosuna bakılırsa Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

DÜN HADİSE VE VEFAT SAYISI KAÇTI?

Bakanlığın 20 Nisan bilgilerine bakılırsa, dün 158 bin 523 test yapılmıştı. Dün, 3 bin 668 hadise tespit edilirken, 18 kişi ömrünü kaybetmiş ve 17 bin 857 kişi sıhhatine kavuşmuştu.

Okumaya devam et...
 
Üst