Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Cosentino Kurucu Ortağı José Martínez-Cosentino Justo hayatını kaybetti

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
13 Temmuz 2024 Cumartesi, 12:52





Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X (eski adıyla Twitter)






  • LinkedIn






  • Telgraf






  • İş Parçacığı

Grupo Cosentino'nun kurucu ortağı José Martínez-Cosentino Justo, geçtiğimiz sabah 78 yaşında Madrid'de hayatını kaybetti. Yönetim Kurulu üyeleri, İcra Komitesi ve şirketin tüm çalışanları, eşi ve dört çocuğu Isabel, Eduardo, María de los Ángeles ve Aída'nın yanı sıra tüm aileyle derin üzüntülerini ve dayanışmalarını ifade etmek istiyorlar. Bu zor zamanlarda tüm sevgilerini ilettikleri Martínez-Cosentino.

[1945'teMacael'dedoğanEduardaJustoveEduardoCosentino'nunoğluolanJosémevcutCosentinoGrubu'nundoğuşunundestekleyicilerindenvemimarlarındanbiriydi;1980'dekardeşleriFranciscoveEduardotarafındanMármolesCosentinoSA'nınkurulmasındanbirsüresonrakatıldıMartínez-CosentinoJustoaileişine

Barselona Üniversitesi İktisadi Bilimler bölümünden mezun oldu (1969-1975), şirkete kalıcı olarak katılmadan önce Henkel Ibérica, Banco Popular ve Torras Hostench'te çalıştı. Aile projesiyle birlikte otuz yılı aşkın bir süre hazine yöneticisi olarak görev yaptı ve 2020 yılına kadar İcra Komitesi'nde yer aldı.

Herkes tarafından Pepe Cosentino olarak tanınan José, şirketin büyümesine kararlı bir şekilde katkıda bulunan muazzam bir girişimcilik, cesaret ve bilgelik mirası bırakıyor. Ancak her şeyden önce onun muazzam cömertliği ve nezaketi sayesinde silinmez bir iz sonsuza kadar kalacak.


Cenazesinin tabutu bu öğle saatlerinde Macael'e ulaşacak ve yarın saat 12.30'da gerçekleştirilecek Cenaze Ayini'ne kadar ilçedeki Belediye Tiyatrosu'nda tutulacak.





Yorum





Hata bildir
 
Üst