Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Datça’da 20 yıl ortadan daha sonra hastanede bebek dünyaya geldi

Leila

Global Mod
Global Mod
Datça Devlet Hastanesi’nde daha evvel bayan doğum tabibi olmadığı için doğumlar Marmaris Devlet Hastanesi’nde yapılıyordu.

Datça Devlet Hastanesi’ne, 11 Ocak’ta, bayan doğum hekimi Dilek Yağmur atandı. Yağmur’un nazaranve başlamasıyla, 20 yıl daha sonra hastanede birinci bebek 19 Ocak’ta dünyaya geldi. Cinsiyeti erkek olan bebeğe Miraç ismi verildi.

Özel hastanenin de olmadığı ilçede Miraç bebek, 20 yıl daha sonra Datça’da hastane doğumlu birinci bebek olarak kayıtlara geçti.

Datça Devlet Hastanesi Başhekimi Mesut Armağan Ada, hastanenin toplumsal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, 16 Ocak’ta birinci histerektomi (rahim yapılarının çıkarılması) ameliyatı ve 19 Ocak’ta birinci kez sezaryen doğum ile Miraç bebeğin dünyaya geldiğini duyurup, ailelere geçmiş olsun ve sağlıklı günler diledi. Doğum servisinin ise Datça’ya iyi olması temennisinde bulundu.


Leyla Lydia Tuğutlu suda doğum yaptığı anları paylaştı

Haberi Görüntüle

Okumaya devam et...
 
Üst