Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Deşifre olmasın’ demişti! İlker Ayrık’ın sır üzere sakladığı eşini nazarannler bakakaldı…

Beykozlu

New member
Türk tiyatrocu, oyuncu, sunucu ve direktör İlker Ayrık, bu akşam Müzikler Beni Söyler programına konuk oldu.

Geniş Aile dizisindeki Mürsel karakteriyle parladığı seyahatinde Ben Bilmem Eşim Bilir yarışının sunuculuğu ile devam eden Ayrık, Seksenler dizisinde de rol aldı.

Sempatik halleriyle Türk halkının sevdiği isimlerden olan İlker Ayrık, eşlerle program yapmasına karşın kendi özel ömrünü sır üzere saklıyor.

Ayrık eşiyle ilgili röportaj yapmaktan kaçınarak “Durduk yere eşimin deşifre olmasını istemiyorum. Ben oburunun eşlerini merak etmiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

senelerdır ekranda olan İlker Ayrık’ın eşi de kameralardan uzak kalmayı tercih ediyor.

İzleyiciler “İlker Ayrık’ın eşi kim, kaç çocuğu var?” sorularının cevabını araştırıyor. İşte İlker Ayrık’ın eşi ve ailesi…

İşte İlker Ayrık’ın eşi

İlker Ayrık 2009 yılında ortaokul arkadaşı Sanem Ayrık ile evlendi. Çiftin bu evliliğinden “Ferit” ve “Yaman” isminde 2 çocuğu dünyaya gelmiştir.

43 yaşındaki İlker Ayrık, evliliğini memnun bir biçimde sürdürmeye devam ediyor.

Instagram hesabını pek faal olarak kullanmayan Sanem Ayrık ise nazarannleri hoşluğuyla hayran bırakıyor.